Luna taților de fete în VIVA! octombrie

Pavel Bartoș alături de familia sa și un dosar în care vei descoperi cei mai populari tați de fete din România și de la Hollywood; Andi Vasluianu într-un pictorial special alături de fiica și soția sa; Taylor Swift si felul în care a reușit să o detroneze pe Kim Kardashian în topul celor mai urmărite vedete pe Instagram; regina Elisabeta a II-a, suveranul cu cea mai lunga domnie din Marea Britanie, și fabulosul ei destin – iată câteva dintre subiectele pe care le poți descoperi în ediția de octombrie a revistei VIVA!, dispobibilă din 1 octombrie la chioșcurile de ziare din București și din țară.

 

Tații de fete sunt în prim-plan în edița de octombrie. Pavel Bartoș este protagonistul unui shooting special alături soția sa, Anca, și de cele trei fiice ale lor: Eva, Rita și Sofia. Actorul ne dezvaluie cum reușește să își împartă timpul între familie și carieră, dar și despre modul în care înțelege să-și protejeze copiii.

 

Descoperă-l pe Andi Vasluianu într-un pictorial exclusiv alături de soția lui, Laura, și de fiica lor, Maia. Din VIVA! octombrie nu lipsesc nici alți tați de fete, la fel de de cool, precum Răzvan Fodor, Horia Brenciu, Virgil Ianțu sau Barack Obama. Mai mult, îți dezvăluim și latura excentrica a celebrului președinte american, într-un articol despre cele mai inedite pasiuni ale sale.

 

De asemenea, vei afla tot ce nu știai despre regina Elisabeta a II-a, monarhul care a intrat în istorie pentru cea mai lungă domnie din Marea Britanie. În plus, VIVA! a alcătuit un top al celor mai bine îmbrăcate reprezentante ale monarhiilor lumii.

 

În ceea ce privește tendințele toamnă-iarnă, accepta provocarea de a purta piese îndrăznețe, cu accente metalice și stălucitoare. Iar în sectiunea de Beauty vei descoperi un pictorial spectaculos, în care Anca Serea îți propune cinci look-uri speciale pentru acest sezon.

 

Citește în VIVA! octombrie tot ce nu știai despre unul dintre cele mai noi cupluri de la Hollywood – Irina Shaik & Bradley Cooper, dar și despre cum a reușit Taylor Swift să o detroneze pe Kim Kardashian in topul celor mai populare vedete pe Instagram.

 

Totodata, VIVA! îți spune povestea celui mai fericit loc din lume, Disneyland Park, atracția în care vedetele vin pentru a-și aminti de copilărie. Iar, dacă ești un pasionat al vinului, ți-am pregătit o călătorie către unele dintre cele mai faimoase podgorii din Europa.

VIVA! de octombrie va fi din 1 octombrie la chioșcurile de ziare din București și din țară la prețul de 8,90 lei. 

 


URMĂREŞTE CEL MAI NOU VIDEO
Recomandari
Redactia.ro
RTV
Proiecte speciale
Unica.ro
Trending news
Mai multe din Familie