Mai bine de 20 de copii au ajuns la spital cu simptome de toxiinfectie alimentara

Cel putin 20 de copii din Bacau au ajuns la spital, dupa ce au mancat sandvisurile care le-au fost date de la scoala, dar si bomboanele pe care colegii le-au servit de Constantin si Elena, conform siteului bacauan desteptarea.ro.

Copiii consumasera sandvisurile de la scoala, dar si bomboanele servite de colegi

Mai bine de 20 de elevi de la Scoala din satul Dofteana, judetul Bacau, au ajuns la spital cu simptome de toxiinfectie alimentara.
Pentru copiii cu varste cuprinse intre 10 si 12 ani au fost chemate 15 echipaje de ambulanta la fata locului, ce au preluat 24 de copii.

Momentan, inca nu se stie daca alimentele servite de catre scoala sau produsele aduse de copii cu ocazia zilei onomastice au dus la imbolnavirea in masa:

„Au plecat până acum până în 20 de copii. O parte au plecat către Spitalul Onești, o parte către Spitalul Moinești. Acuzau dureri abdominale, unii au prezentat vărsături, alții nu. Prin băncile lor s-au găsit cutii de bomboane, că a fost ziua unora dintre ei și au servit, dar și alte produse pe care le-au consumat. Totodată, noi facem parte din proiectul pilot și li se dă câte un sandwich la fiecare, dar deocamdată nu putem ști de la ce li s-a făcut rău. Vom vedea ce diagnostic stabilesc medicii', a declarat Ion Bujor, primarul comunei Dofteana, pentru sursa citata.


URMĂREŞTE CEL MAI NOU VIDEO
Recomandari
Redactia.ro
RTV
Proiecte speciale
Unica.ro
Trending news
Mai multe din Copilul tau