Ana Maria, mama care a fugit cu copiii de frica soțului violent, a fost arestată

Ana Maria Nedelcu este mama a doi copii, care a decis să fugă din Canada și să vină în România împreună cu copilașii săi, de frica soțului care, spune ea, devenise foarte violent și de care le era frică și copiilor, și ei. Ea urmează însă să fie extrădată în Canada de autoritățile române, iar acolo poate face până la 10 ani de închisoare.

Ana Maria are 45 de ani și în 2014 și-a luat cei doi copii și a decis să fugă cu ei înapoi, în România pentru că soțul ei, cetățean canadian, devenise extrem de agresiv. Numai unul dintre copii este al bărbatului pe care îl acuză de violență.

Acum, mama este acuzată de răpire internațională și magistratul român care judecă în prezent cazul ei a decis arestarea ei și înapoierea copilului la tatăl său. Decizia judecătorului a fost una dură, în ciuda faptului că, inclusiv procuroii, au susținut că nu ar trebui încarcerată și extrădată, așa cum cere soțul ei. Ea a sperat până în ultima clipă că judecătorul o va înțelege și își va da seama că nu a făcut altceva decât ar face orice mamă, să-și țină copiii departe de un comportament violent, cel al partenerului ei de viață.

Imediat după pronunţarea deciziei date de Curtea de Apel Bucureşti, Ana Maria Nedelcu s-a trezit cu poliția la ușă și a fost luată în arest, următorul pas fiind extrădarea în Canada.

Decizia nu este deocamdată una definitivă, Parchetul General va contesta hotărârea luată de Curtea de Apel.Cu lacrimi în ochi, ea a rugat autorităţile să o lase lângă copii şi să îi facă dreptate.

Nu ştiu ce o să fac. Nu am apucat să le spun copiilor, o să vadă diseară când nu o să mai fiu acasă„, a spus ea, plângând, când a aflat decizia.


URMĂREŞTE CEL MAI NOU VIDEO
Recomandari
Redactia.ro
RTV
Proiecte speciale
Unica.ro
Trending news
Mai multe din Familie