Mami, ce cadou ii luam lui tati? – interviu cu Ennifer de la PersonallyME

Bijuterii cu suflet, pentru suflet. Asa numeste Ennifer Marinescu de la Personally Me bijuteriile pe care le creeaza. Totul a inceput din dorinta de a oferi un cadou de calitate celor dragi. O dedicatie pentru un proaspat tatic, un Te iubesc!' dedicat mamei sau sufletului pereche. Bijuteriile PersonallyME ascund o poveste deosebita, pe care o descoperiti mai jos. 

Povestea bijuteriilor Personally ME a inceput pe un blat de bucatarie, dar cu mult entuziasm si visuri marete

In prezent, PersonallyME  se bucura de un atelier spatios, de o multime de unelte si deja se vorbeste despre brandul Personally ME. Sunt fericita si mandra de tot ce am cladit, cu pasi marunti si determinare si manata de o singura dorinta: sa ofer publicului din Romania bijuterii unice, nascute din povestea lor.

Un segment foarte popular si apreciat il reprezinta bijuteriile pentru barbati

Noi, femeile, stim cat este de dificil sa gasim un cadou special pentru un barbat. Am conceput multe modele pentru ei, fie ei iubiti, soti, tatici. Imi si imaginez cum ei, barbatii seriosi si duri se topesc si primesc cu emotie bijuteria din partea celor dragi.

Bratari Breslo

 

Bijuteriile Personally ME nu sunt gravate,  ele sunt inscriptionate manual, litera cu litera, cu ciocanul si un set de poansoane

Procesul este unul minutios si foarte sensibil, o singura miscare gresita si piesa poate fi compromisa. Apoi, bijuteriile sunt finisate, slefuite, asamblate si pregatite sa-si ia locul in cutiuta in care vor ajunge la cel sau cea pentru care a fost creata.

Lucram cu materiale de cea mai buna calitate- piele naturala, cristale Swarovski si argint 925

Pandantivele noastre au o grosime de 0.8mm, o diferenta considerabila fata de cele folosite in general pentru gravura, care nu depasesc 0.4mm. Lucrez cu pasiune si mult respect fata de clientii nostri. Imi doresc ca fiecare pachetel desfacut sa aduca emotie si bucurie.

Bratari Breslo3

Bijuteriile Personally ME sunt bijuterii cu suflet, pentru suflet

Fiecare bijuterie este unica, iar faptul ca sunt lucrate manual le da acel farmec aparte pe care nicio bijuterie lucrata de o masinarie nu o poate avea.

Bijuteriile pentru mamici sunt foarte speciale pentru mine

Acest lucru se datoreaza faptului ca sunt, la randul meu, mamica unei fetite. Nu ma despart niciodata de colierul cu numele fetitei mele si astfel, Seren este tot timpul cu mine, foarte aproape de inima mea.

Bratari Breslo

Va invitam sa descoperiti mai multe bijuterii, aici >> Magazin PersonallyMe

 

 


URMĂREŞTE CEL MAI NOU VIDEO
Recomandari
Redactia.ro
RTV
Proiecte speciale
Unica.ro
Trending news
Mai multe din Familie