Marius Moga este în al nouălea cer. Soția lui, Bianca Lăpuște, a născut

UPDATE | Marius Moga și Bianca au devenit părinții unei fetițe sănătoase, care a avut la naștere 3,450 kg și a primit nota 10. Cei doi au ales pentru fiica lor numele de Maria.

Emoționat de faptul că bunul lui prieten a devenit tată, Cătălin Măruță, tată de fetiță și el, i-a transmis un mesaj lui Marius Moga:

'De curând, a intrat în Clubul Tăticilor și bunul meu prieten Marius Moga. Soția lui, Bianca, a născut o fetiță sănătoasă, frumoasă și sunt absolut convins că timpul o va dovedi -talentată. Când m-a sunat să mă anunțe că a venit pe lume copilul lor am simțit emoția din vocea lui și am retrăit și eu sentimentul unic pe care îl ai când devii părinte. Ne cunoaștem de peste 15 ani, când aveam amândoi părul lung și vise mari, iar astăzi părul e mult mai scurt și visele… au devenit realitate.

Aș vrea să îi transmit niște gânduri lui Marius, la acest început de drum. Iubirea și grijă pentru copiii tăi te schimbă profund. în bine, dacă nu era clar. Marius a fost mereu și este un om foarte ambițios, dar ipostază de tata îl va face să lupte și mai mult, dacă așa ceva e posibil, pentru a arată cât talent are și pentru a-I oferi copilului lui tot ce e mai bun. Sper ca fetiță să moștenească onestitatea și generozitatea părinților și să învețe de la ei că trebuie să muncești mult că să îți atingi potențialul, și arăți altora și ție însuți de ce ești în stare.

Marius și Bianca, să aveți grijă de voi că să puteți avea grijă de față voastră. și oricând aveți nevoie de ceva, știți unde mă găsiți. și exact așa cum ți-am spus mereu: Asta e cel mai mare HIT al vieții tale! ' le-a transmis Cătălin Măruță lui Marius Moga și Biancăi.

Marius Moga și Bianca Lăpuște au devevnit părinți.

Frumosa soție a 'Micului Mozart', așa cum a fost poreclit artistul,  a adus pe lume o fetiță, într-un spital din Cluj.

Marius Moga este în culmea fericirii, a devenit tată pentru prima oară și a stat alături de soția lui în sala de nașteri pentru a o încuraja. Cum totul a decurs foarte bine, tânăra mămica și fetița ei au fost externate după 48 de ore.

S-au căsătorit pe 6 iulie, în cadrul unei ceremonii restrânse

Marius Moga şi Bianca Lăpuşte sunt împreună de aproape doi ani și s-au căsătorit civil în luna iulie a acestui an, în Alba Iulia. Ceremonia a fost una restrânsă la care au participat doar apropiații.

Cei doi și-au anunțat logodna în 2014, în timpul primei gale live a show-ului „Vocea României”. Ulterior, corespondenta Ştirilor Pro TV a rămas însărcinată, iar vestea a luat prin surprindere pe toată lumea.

Bianca a mărturisit că în timpul sarcinii, Marius i-a fost tot timpul alături. Mai mult, știrista a declarat că nu se va opri la un copil, ea și soțul ei dorindu-și trei micuți.

 


URMĂREŞTE CEL MAI NOU VIDEO
Recomandari
Redactia.ro
RTV
Proiecte speciale
Unica.ro
Trending news
Mai multe din Vedete si copii