Medic pediatru de la Marie Curie agresat de parinti

Un medic pediatru de la Marie Curie agresat de parinti, la doar 24 de ore dupa ce copilul lor fusese internat.

Medicul pediatru de la spitalul Marie Curie in capitala a fost agresat de parintii unui pacient pentru ca acestia nu au fost multumiti de vestile pe care le-au primit.

 „Era un diagnostic de boală respiratorie nu foarte gravă, dumnealor fiind convinși că e vorba de un diagnostic mult mai sever', a declarat penru Digi24, prof. dr. Mihaela Bălgrădean, seful sectiei de nefrologie pediatrica de la spitalul Marie Curie

Medicul pediatru a fost ranit la ochi si a necesitat ingrijiri medicale. De asemenea, accesta a depus o plangere la politie impotriva parintilor agresori.

„Nu era vorba de un copil cu o patologie severă, însă părinții lui s-au arătat profund nemulțumiți de îngrijirile și răspunsurile pe care medicul le-a dat și au devenit extrem de agresiv, în sensul în care după câteva cuvinte injurioase l-au atacat cu perechi de palme care nu se mai opreau și care au cauzat o sângerare a ochiului doctorului respectiv și aducerea dumnealui în stare de șoc', a declarat pentru Digi24, prof. dr. Mihaela Bălgrădean, seful sectiei de nefrologie pediatrica de la spitalul Marie Curie.

Confrom legii, lovirea, vatamarea corporala sau alte acte de violenta asupra personalului medical se pedepsesc, in functie de gravitate, cu inchisoare de la 6 luni la 12 ani.

Mihaela Bălgrădean, seful sectiei de nefrologie pediatrica de la spitalul Marie Curie a precizat in cei 33 de ani de activitate nu a mai intampinat astfel de incidente in spital.

Sursa: Digi24
Foto: arhiva Libertatea


URMĂREŞTE CEL MAI NOU VIDEO
Recomandari
Redactia.ro
RTV
Proiecte speciale
Unica.ro
Trending news
Mai multe din Familie