Mesajul ei a răvășit internetul. Când e cel mai greu să fii mamă

Cu siguranță cel mai greu în meseria de mamă este atunci când ai copilul bolnav. Nimic nu te doare mai tare ca suferința propriului copil.

Kelli Bannister este mama a trei copii. Cei mari aveau deja mai bine de o săptămână de când se luptă cu o răceală foarte urâtă. Și ca totul să fie și mai greu, s-a îmbolnăvit și micuțul de 1 an și jumătate.

Îmbrățișarea mamei

Pentru că era epuizată și cu moralul la pământ, Kelli a intrat în duș cu copilul cel mic, sperând că astfel, apa călduță și faptul că stă în brațe la ea îl va liniști. Ceea ce s-a și întâmplat. Atât mama cât și copilul au avut câteva clipe de răgaz și apropiere, iar chiar copilul s-a liniștit.

În timpul ăsta, băiețelul cel mare, care are cinci ani, a intrat în baie cu telefonul să-i spună mamei că a primit un mesaj pe telefon, dar ea nu a auzit ușa deschizându-se și nu i-a mai spus. În schimb i-a făcut o poză.

Un instantaneu cât o mie de cuvinte

'Când am descoperit imaginea în telefon, la câteva săptămâni după ce a fost făcută și ne revenisem cu toții am retrăit totul', a mărturisit mama.

'Am stat mult și m-am gândit dacă să postez sau nu imagine asta, dar mi-am dat seama că este o imagine din viața de mamă, care nu este întotdeauna numai lapte și miere. Acestea sunt cele mai grele perioade din viața de mamă, dar noi toate trecem prin ele și le depășim', a mai spus ea.

 


Meseria de mamă nu este doar lapte și miere

Nimic nu ne pregătește pentru stările prin care trecem atunci când avem copiii bolnavi. Ai da orice ca ei să se simtă mai bine, le-ai lua toate durerile. Ești epuizată, cu psihicul la pământ dar singurul lucru pe care îl poți face este să reziști cât mai bine pentru copiii tăi.

Kelli a postat imaginea sperând că așa va încuraja mamele care cred că au ajuns la capătul puterilor și nu mai pot face față unei perioade foarte grele.

Imaginea a devenit virală, zeci de mii de persoane au dat like, a avut mii de distriburi și peste o mie de comentarii. O mulțime de mame s-au regăsit în povestea acestei mame și au încercat să o încurajeze.


URMĂREŞTE CEL MAI NOU VIDEO
Recomandari
Redactia.ro
RTV
Proiecte speciale
Unica.ro
Trending news
Mai multe din Familie