Mesajul unei mame a cărei fetiță a ajuns la Terapie Intensivă după Crăciun: ”Țineți-vă copiii bolnavi acasă!”

Mama unei fetițe de trei ani are un mesaj pentru părinții din întreaga lume și anume acela de a-și 'ține copiii bolnavi acasă', evitând astfel să răspândească boala și în rândul copiilor sănătoși și mai ales în rândul celor care au anumite sensibilități înnăscute sau dobândite.

'Vă rog frumos, dacă copilul vostru este bolnav, răcit, are febră sau vreo infecție respiratorie, țineți-l acasă și aveți grijă de el', a scris ea în dreptul unei imaginii cu fetița ei care e află internată în spital, în stare destul de gravă, sub perfuzii.

Laura, mama fetiței, spune că micuța ei a luat virusul în vacanța de Crăciun, când verișorul ei care avea o infecție respiratorie a venit la ei, la masă. 'Fratele meu mi-a spus că da, are o infecție, dar cu siguranță nu este contagioasă, aceste cuvinte fiind deja folosite de toți părinții care își duc copiii bolnavi alături de cei sănătoși.'

Citește și:  Astmul bronsic la copii

Mama știind că fetița ei vaccinată nu și-a făcut foarte multe probleme. Însă, dat fiind faptul, că niște afecțiuni anterioare ale plămânilor o lăsase pe micuța Chloe cu o sensibilitate, infecția luată de vărul ei s-a manifestat foarte urât în cazul ei. Deși medicul i-a prescris chiar și antibiotic, starea fetiței s-a înrăutățit și ajunsese să nu mai poată respira. Așa a ajuns să fie legată la aparate și să respire doar prin intermediul lor, la terapie intensivă.

Citește și:  Afecțiunile pneumococice – riscuri pentru copii

Medicii sunt optimiști privind starea fetiței, ei cred că Chloe va fi externată în curând, iar mama și-a mai revenit puțin din starea de panică în care se afla.

Ea aținut totuși să-i roage pe părinții din lumea întreagă să fie atenți la acest lucru, să-și țină copiii bolnavi acasă, departe de ceilalți copii, chiar dacă sunt evenimente speciale, precum sărbătorile, de la care nu ar vrea să lipsească. 'Dacă nu sunteți siguri că boala copilului vostru nu este contagioasă, vă rog țineți-l acasă'.

Sursa: scarymommy.com


URMĂREŞTE CEL MAI NOU VIDEO
Recomandari
Redactia.ro
RTV
Proiecte speciale
Unica.ro
Trending news
Mai multe din Sanatate