Mesajul unei mame casatorite pentru toate mamele singure

Jennifer Weedon Palazzo, este vlogger, sotie si mama a trei copii si a luat cu asalt internetul cu un mesaj video pentru toate mamicile singure.

„Am trei copii, lucrez cu norma intreaga si am un teanc de dvd-uri pentru „timpul meu liber”. Mi se pare putin spus ca sunt ocupata si ca viata de mamica ma face sa ma simt stresata la maxim, insa la finalul zilei ma simt norocoasa pentru ca sunt casatorita cu un barbat care este dispus sa isi modifice programul pentru ca viata noastra de familie sa fie una echilibrata.” Asa isi incepe Jennifer mesajul video pentru mamicile singure.

„De fiecare data cand vad parinti singuri, care le fac singuri pe toate, de la cumparaturi, la diverse drumuri, duc copiii la scoala, la lectii de pian, antrenamente, lucreaza full tine si se descurca de minune in a fi parinte singur, nu pot sa fiu decat uimita”.

Jennifer subliniaza faptul ca acesti parinti singuri le face pe toate fara ajutorul unui partener care sa fie acolo.

„Voi, mamicile singure, sa stiti ca va vad. Va vedem si poate ca nu sarim sa va ajutam pentru ca pare ca va descurcati admirabil singure”

Mesajul ei este sincer si emotionant pentru ca transmite un mesaj foarte puternic pe care toate mamicile trebuie sa il auda: suntem toate laolalta in aceasta aventura a maternitatii.

„Este foarte greu, nu stiu cum reusiti singure, eu abia reusesc sa ma descurc desi am ajutorul sotului. Daca este ceva ce pot face sa va ajut, chiar daca sunt si eu „o epava”, veniti la mine, putem sa fim impreuna „epave”. Daca ai nevoie de mine sa stau cu copilul pana mergi la baie linistita, asa sa fie”  si-a continuat Jennifer mesajul.

„Nu sunt o mama singura insa adesea ma simt asa. Sotul meu calatoreste in majoritatea timpului. Aveam o zi ingrozitoare si bebe a adormit in masina ceea ce insemna ca nu mai aveam nicio sansa sa ma odihnesc in acea zis. Am inceput sa ma simt ca o mama singura insa apoi am realizat ca sa te simiti ca o mama singura nu este deloc ca si cum ai fi o mama singura” a declarat Jennifer pentru Babble.

„Sa fii un parinte singur (mama sau tata) este unul din cele mai curajoase lucruri pe care le poti face. Sa fii curajos inseamna sa face ceva chiar daca acel lucru te sperie ingrozitor” a mai declarat Jennifer.

Adevarul este ca sa cresti un copii, fie ca este unul, sunt trei sau mai multi, este extrem de greu si sa o faci si de unul singur este amsolut miraculos.

Jennifer este de parere ca parintii ar trebui sa apeleze unii la altii si sa se sustina reciproc. „Uneori ai doar nevoie de cineva care este la fel de „dezastru” ca tine, sa stea cu copilul tau cat sa mergi singura la baie” a declarat Jennifer.

Surse: Facebook.com; babble.com
Foto: 123rf.com; Facebook.com


URMĂREŞTE CEL MAI NOU VIDEO
Recomandari
Redactia.ro
RTV
Proiecte speciale
Unica.ro
Trending news
Mai multe din Familie