Mirela Boureanu Vaida a născut un băiețel

Mirela Boureanu Vaida, vedeta emisiunii 'Mireasă pentru fiul meu', a devenit mamă pentru a doua oară. Ea a născut sâmbătă seara un băiețel perfect sănătos.

Mirela Boureanu Vaida a născut natural, după un travaliu de aproape o oră și jumătate, un băiețel de nota 10, care a avut la naștere 3,780 Kg și 52 de centimetri. Micuțul va purta numele de Vladimir Alexandru. Surprinzător este că vedeta a născut exact la termen, ceea ce se întâmplă mai rar în cazul nașterilor naturale.

Mirela Boureanu a fost foarte fericită când a aflat că este însărcinată pentru a doua oară, mai ales că a povestit de nenumărate ori cât de greu i-a fost să devină mamă. Ea a pierdut două sarcini și era cu moralul la pământ. Se temea că nu poate avea copii, dar a fost binecuvântată cu doi copilași sănătoși,  are o fetiță de un an și jumătate și acum și un băiețel

'Sunt căsătorită de 5 ani. A fost mai greu. Eu am pierdut două sarcini. A doua a fost înainte de o emisiune şi prima chiar pe scena teatrului. A fost o dramă atunci. Foarte mulţi colegi de breaslă mă întrebau, mă acuzau că muncesc foarte mult.

Chiar dacă mergeam seara acasă şi plângeam şi dimineaţa mergeam la medic să fac aspiraţie şi tot ce se face în cazul unei pierderi de sarcină, eu nu am vrut să vorbesc despre asta.

Medicii mi-au spus că trebuie să mă gândesc că corpul elimină tot ce nu e bun şi că va veni un moment în care voi avea un copil sănătos. E de la Dumnezeu. A pierde sarcina cum s-a întâmplat după 8 săptămâni a însemnat că aşa a fost să fie', a mărturisit cu ceva timp în urmă Mirela Boureanu Vaida.

Citește și: Mirela Vaida se simte binecuvântată pentru a doua sarcină. A fost la un pas de a-și pierde speranța

Mai vrea un copil

Și pentru că și-a dorit atât de mult să fie mama, vedeta susține că nu se oprește, mai vrea încă o fetiță. Mai mult, se pare că ea și soțul ei s-au gândit deja la numele micuței.

'Încă nu ştiu cum va fi cu doi copii, mă tot gândesc că am o dragoste infinită pentru Carla, nu ştiu cum s-ar putea împărţi ea cu alţi copii. Dar am înţeles de la alte mămici că poţi avea 8 copii, vor exista tot atâtea feluri de dragoste pentru fiecare dintre ei. Sunt copleşită, mă simt binecuvântată de Dumnezeu, iar casa plină cu copii e o sărbătoare în fiecare zi. Mai vreau o fetiţă! E în plan, numai că nu ştim când. Toată lumea ne spune că în momentul în care va veni şi băie­ţelul, care pare foarte agitat încă de pe acum, lucrurile se vor schimba şi va fi mult mai greu şi s-ar putea să mă mai gândesc dacă mai vreau un copil sau nu. Însă în acest moment, eu şi soţul meu ştim deja numele pentru următoarea fetiţă, deci pentru al treilea copil', a declarat Mirela Boureanu Vaida înainte să nască.

Citește și: Prima declarație a Mirelei Boureanu Vaida după ce a aflat sexul bebelușului: 'Am simțit'


URMĂREŞTE CEL MAI NOU VIDEO
Recomandari
Redactia.ro
RTV
Proiecte speciale
Unica.ro
Trending news
Mai multe din Stiri