Moda pentru gravidute. Nu rata reducerile de Black Friday

Stilul vestimentar pentru gravidute este o adevarata provocare. Iti ascunzi burtica cu rochite si bluzite largi sau o porti cu mandrie la vedere cu obiecte vestimentare care se muleaza perfect pe corpul de gravduta?

Ah si sa nu mai vorbim despre tinutele de seara sau cele office.

Iti venim in ajutor si iti propunem cateva tinute special concepute pentru gravidute de care poti profita de Black Friday.
SALOPETA STRADIVARIUS ADRIANNE DARK GREY

Este alegerea perfecta pentru orice graviduta pentru ca stim prea bine ca niciodata, din garderoba achizitionata pe perioada sarcinii nu lipseste salopeta. In plus, este practica, extrem de comoda si o porti purta si dupa nastere cand iesi la plimbare in parc cu bebe.

 

1 salopeta

PONCHO CU BUZUNARE ISAR

Poncho nu trebuie sa lipseasca din nicio garderoba, mai ales ca este extrem de practic si comod, iar pentru gravidute este perfect pentru orice tinuta si orice perioada din timpul sarcinii, iar acum este la un pret special de Black Friday.

 

2 poncho

SUTIEN ALAPTARE LAYCEE MAMA NEINTARIT, DIN BUMBAC

Sutien fara balene, pentru confort absolut pe timpul alaptarii. Incredibil de confortabil!
Confectionat din bumbac cu adaos de elastan – asigura purtarea confortabila pe durata intregii zile. Ambele cupe se desfac (in partea superioara) si au tivuri dantelate, bretelele sunt late si ajustabile. Circuit tivit cu banda elastica si inchidere prin doua agatatori ce pot fi prinse in patru pozitii.

 

3 sutien alaptare

Forever21 Marled Midi Sweater Dress

Aceasta rochita tricotata este o alegere foarte buna pentru birou sau iesiri in oras cu prietenele, este foarte comoda si poate fi purtata apoi si dupa nastere pentru ca se muleaza pe corp.

 

4 rochita

Pulover casual dama Natalee gri

Acesta poate fi usor accesorizat avand un decolteu rotund si maneci lungi cu manseta lata si poate fi purtat fara probleme in timpul sarcinii pentru ca este largut si nu deranjeaza burtica de graviduta.

 

5 pulover

Foto: 123rf.com
Text: Simona David


URMĂREŞTE CEL MAI NOU VIDEO
Recomandari
Redactia.ro
RTV
Proiecte speciale
Unica.ro
Trending news
Mai multe din Feminin