Momentele emoționante când o femeie a născut în cadă, filmate de soț. Imaginile au născut controverse | VIDEO

Elle Lindquist este o mămică blogger care a avut curajul să nască în cadă, fără niciun fel de medicamente sau calmante. Nașterea a fost filmată de soțul ei, iar imaginile au fost publicate pe internet.

Elle susține că prima naștere nu a fost pentru ea cea mai plăcută experiență, așa că a decis ca la a doua naștere să fie totul 100% natural, fără niciun fel de anestezie sau calmant.

Ea și soțul ei, Dan, s-au informat și au cerut sfaturl medicilor, astfel încât atunci când a venit momentul nașterii știau exact la ce să se aștepte. Cei doi soți au chemat și o echipă de medici, să fie siguri că nu intervine nimic neprevăzut, dar aceștia nu au intervenit pentru că pur și simplu nu a fost cazul.

Ba, mai mult, știind prin ce a trecut la prima naștere și fiind încă speriată din cauza unei sarcini extrauterine, în momentul în care și-a văzut penttu prima dată băiețelul nou născut în brațe a mărturisit că nu îi vine să creadă.

Citește și: Sotul a refuzat sa asiste la nastere. Reactia mamei este geniala

Nașterea naturală: imagini și explicații privind transformarea corpului unei femei și intensitatea durerii| VIDEO

'Încă nu-mi vine să cred. Parcă încă mai aștept să se întâmple. Parcă mi se pare că trebuia să fie ceva mai mult decât a fost. Am acumulat atâtea emoții, că nu pot să cred că totul este gata', a măsrturisit ea.

Elle a povestit că au început contracțiile în jurul orei 9 dimineața, iar la 6.36 după-amiaza deja născuse. Proaspăta mămică susține că a postat imaginile cu nașterea ei naturală, în cadă, tocmai pentru a încuraja cât mai multe mame să nască natural, să renunțe la medicamentație.

Video postat de ea pe internet a strâns într-un timp record aproape 4 milioane de vizualizări.

Desigur, au fost și multe persoane care au criticat-o pentru decizia de a posta imaginile cu nașterera pe internet, dar au fost și mai multe cele care i-au admirat curajul și care au felicitat-o pentru faptul că și-a născut copilul în cel mai natural mod cu putință.

Sursă: dailymail.co.uk
Sursă video: Youtube
Foto: captură Youtube


URMĂREŞTE CEL MAI NOU VIDEO
Recomandari
Redactia.ro
RTV
Proiecte speciale
Unica.ro
Trending news
Mai multe din Nastere