Noua vedetă Disney este româncă!

Are 16 ani, este româncă și este noua vedetă Disney. Oana Gregory, românca născută în Negrești-Oaș și mutată în Los Angeles împreună cu familia, pentru a urma o carieră în actorie, interpretează rolul Amandei Bernstein în comedia live-action „Crash & Bernstein', difuzată de Disney Channel.

Oana nu este la prima ei apariție Disney – Oana a mai avut roluri în 'Copiii Bionici” si „Batausii Wasabi' și și-a împrumutat vocea pentru serialul animat Olivia, bazat pe o îngrăgită serie de cărți pentru copii.

Primul rol important al Oanei a fost Loosie Goosie în comedia muzicală Spork, fimul primind 3 premii la diferite festivaluri și nominalizări la premiile CineKid și din partea British Film Institute.

Oana locuieste in Los Angeles impreuna cu familia sa, fratele mai mare, Dorel, si catelul Mickey, de rasa Teacup Yorkie – numit astfel dupa Mickey Mouse – pe care l-a primit in dar de la parintii sai cand a primit rolul din „Crash & Bernstein.” Este pasionata de balet, cantat si shopping.

Într-un interviu acordat în 2011 pentru Aspiring Holyywood, Oana a povestit care a fost drumul ei spre lumea vedetelor.

Sâmbătă, 6 septembrie, de la 8.30, la Disney Channel are loc premiera serialului Crash & Bernstein, în care o descoperim pe actrița româncă Oana Gregory intr-un rol principal.

Serialul urmărește povestea lui Wyatt, un baiat în vârstă de 12 ani, care locuiește cu mama și cele trei surori și care tânjește să aibă un frate cu care ar putea face lucruri băieţeşti. Dorința lui devine realitate atunci când o marionetă, numita Crash, prinde viață. Oana Gregory interpretează rolul Amandei , sora mai mare a lui Wyatt.

 


URMĂREŞTE CEL MAI NOU VIDEO
Recomandari
Redactia.ro
RTV
Proiecte speciale
Unica.ro
Trending news
Mai multe din Timp liber