Noul an începe cu noutăți la Disney

 Noul an începe cu noutăți la Disney. Pe 19 ianuarie, de la ora 18,  pe Disney Channel sezonul 3 din Violetta continuă cu episoade nou-nouțe, iar sâmbăta dimineața, se dezbat cele mai recente întâmplări din serial alături de Alexia, Andra și Adina. Momente musicale, coregrafii noi, invitați speciali, concursuri și multe alte surprize îi așteaptă pe fanii serialului în noile ediții I Violetta.

Tot în luna ianuarie, la Disney Junior, zilele de duminică sunt dedicate învățăturilor din lumea de poveste a Sofiei Întâi. Lecții de bună-purtare și aventuri cu prinți și prințese, care scot la iveală calități precum curaj, generozitate și sinceritate, în fiecare duminică, în cadrul maratonului de episoade Sofia Întâi.  Fii pe recepție pe 11, 18 și 25 ianuarie, de la 11:45.

Sfârșitul lunii îți aduce un episod special din  Jake și pirații din țara de Nicăieri. Căpitanul Cârlig reușește să fure cartea cu povești despre aventurile minunate ale lui Wendy și fratelui său alături de Peter Pan, în Țara de Nicăieri. Jake și echipa lui de mateloți se aliază cu Wendy, John, Michael, cățelul Nana, Peter Pan și Tinker Bell pentru a recupera cartea magică și a salva astfel legenda de neprețuit a lui Peter Pan în Țara de Nicăieri. Nu rata episodul difuzat, sâmbătă, 31 ianuarie, la 11:05, pe Disney Junior.


URMĂREŞTE CEL MAI NOU VIDEO
Recomandari
Redactia.ro
RTV
Proiecte speciale
Unica.ro
Trending news
Mai multe din Stiri