Nu rata colecția de CD-uri educative pentru copii!

Profită de colecția de CD-uri educative pentru copii, pe care le poți achiziționa de la punctele de difuzare a presei, începând cu marți, 17 ianuarie.

Iată care este tematica lor: CD 1 – A sosit toamna, CD 2 – Bogățiile toamnei, CD 3 – Vis de iarnă, CD 4 – Clinchet de clopoței, CD 5 (EN) – Natura se trezește la viață, CD 7 – Serbarea verii, CD 8 – În vacanța mare, CD 9 – Fănică și asaltul microbilor, CD 11 – Fănică și olimpiada fructelor, CD 17 – Petrică și Arca lui Noe – CD 17 (EN) – Învață engleză cu Petrică și Arca lui Noe.

Este o modalitate plăcută și la îndemână de a-i învăța pe copiii cu vârste între 3 și 7 ani diverse noțiuni despre anotimpuri, mediul înconjurător, sărbătorile importante din timpul anului, noțiuni practice de igienă, limba engleză și multe altele. Această colecție face parte din gama de produse educaționale pentru copii EduTeca. Este apreciată deopotrivă de copii, părinți și educatori. Acum ai ocazia să le colecționezi și tu la un preț de doar 14,99 lei per bucată.

CONȚINUT VIDEO BABY UNICA


URMĂREŞTE CEL MAI NOU VIDEO
Recomandari
Redactia.ro
RTV
Proiecte speciale
Unica.ro
Trending news
Mai multe din Copilul tau