O cititoare a acuzat-o pe Adela Popescu ca promoveaza idei nesanatoase, printre care si vaccinarea. Replica vedetei a fost perfecta

Adela Popescu si Radu Valcan si-au vaccinat baietelul, pe Alexandru, pe data de 14 iunie. Iata ce experienta au avut cei doi parinti si cum a reactionat cel mic dupa vaccinarea ROR.

Mamica a povestit pe blogul propriu experienta pe care a trait-o dupa ce si-a vaccinat copilul, mentionand din start ca postarea de blog nu are nicio legatura cu motive pro/anti vaccinare, ci pur si simplu are menirea de a le expune si altor parinti experienta, pentru a sti la ce sa se astepte dupa vaccinul ROR.

Astfel, vedeta povesteste ca Alexandru a avut o mica reactie la vaccin la 9 zile de la imunizare, cand a facut febra 38,5.
amica a i-a aplicat un tratament de sustinere, incercand sa scada febra cu ciorapei uzi pusi in picioare, temperatura scazuta in casa si hidratare, verificandu-i periodic temperatura copilului.
Dupa ce temperatura baietelului a ajuns la 39 de grade, pe piele i-au aparut cateva bubite, care au disparut in doua zile.

Dintre cei doi parinti, Radu este mai temator

Dintre cei doi parinti, sotul Adelei a fost cel mai panicat inainte de vaccinare, evitand sa isi duca bebelusul in locuri aglomerate, de teama copiilor mai mari nevaccinati.
Tot Radu este si cel mai temator in privinta nasbatiilor facute de cel mic.
„Tresare la orice cazatura, i se intuneca privirea la fiecare bubita, crede ca s-a intamplat ceva rau, ireversibil, la orice plans si mai are putin sa capitoneze si cada.”, povesteste vedeta in aceeasi postare de blog.

In continuare, Adela descrie noile progrese pe care cel mic le-a facut in dezvoltarea vorbirii, ritmul lui de somn si cum a facut familia fata caldurii toropitoare din aceste zile.

Nu toata lumea a primit postarea asa cum era menita

Cum era de asteptat insa, nu toate cititoarele au primit postarea ei cu incantare. Pe pagina de Facebook s-a iscat o adevarata controversa si cateva dintre mamici chiar au lansat acuzatii in directia Adelei.

Una dintre utilizatoare o acuza pe mamica de faptul ca promoveaza sisteme neergonomice, antrenarea copilului la olita prea devreme, ca isi lasa copilul sa planga pana adoarme (metoda CIO) si bineinteles, ca promoveaza vaccinurile.

Adela insa a avut un raspuns diplomat, ce se ridica la inaltimea asteptarilor: „Important este ca ai vostri copii sunt crescuti de mame mult mai informate. Perfect pana aici. Dar ce iti pasa tie, insa, de cum aleg eu sa imi cresc copilul?”.

Citeste toata povestea aici: adelapopescu.eu

Sursa imagine: Facebook Adela Popescu 


URMĂREŞTE CEL MAI NOU VIDEO
Recomandari
Redactia.ro
RTV
Proiecte speciale
Unica.ro
Trending news
Mai multe din Bebelusul