O femeie a nascut pe strada in Focsani

O femeie a nascut pe strada in Focsani, in aceasta nopate. Se pare ca femeia insarcinata aflata in travaliu, incerca sa ajunga la spital. Aceasta a incercat sa ia un taxi pana la maternitate insa a fost refuzata.

La scurt timp dupa ce taximetristul a refuzat sa o duca la spital, tanara a nascut in strada.

Conform Libertatea.ro, femeia in varsta de 33 ani a nascut o fetita perfect sanatoasa, pe spatiul verde din apropierea unei starii de taxi din Focsani, dupa ce un taximetrist a refuzat sa o transporte la maternitate.

O femeie a nascut pe strada in Focsani in drum spre maternitate

Norocul tinerei mamici a fost un sofer care a vazut intamplarea, a sunat la numarul de urgenta 112 si a ajuta-o pe mama care intrase in soc.

Ajunsi la fata locului, medicii pe de ambulanta au taiat cordonul ombilical si au transportat mama si bebelusul nou-nascut la spital.

„Mama şi copilul sunt bine, sunt internaţi dar starea lor este bună. Am înţeles că femeia de 33 de ani nu se aştepta să nască atât de rapid, a fost ceva neaşteptat, ea are experienţă, este la a treia naştere. Copilul este perfect sănătos, este o fetiţă de aproape trei kilograme. Ea a născut în timp ce aştepta salvarea, medicul de pe ambulanţă i-a tăiat cordonul ombilical', a declarat, purtatorul de cuvant al Spitalului Judetean din Focsani, Alina Cosma.

Sursa: Libertatea.ro
Foto: Hepta.ro; Libertatea.ro


URMĂREŞTE CEL MAI NOU VIDEO
Recomandari
Redactia.ro
RTV
Proiecte speciale
Unica.ro
Trending news
Mai multe din Nastere