O fetita se zbate intre viata si moarte dupa ce a fost la piscina cu mama ei

O fetita in varsta de numai 4 anisori se lupta de pe patul de spital pentru viata ei in urma unei iesiri cu mamica ei la piscina, care s-a incheiat tragic. Fetita mutilata de filtrul din piscina, a ajuns cu rani grave la spital.

Nicola Floyd, povesteste ca fiica sa Isabella a invatat sa inoate inainte de a invata sa faca primii pasi si ca iesirile la piscina fac parte din rutina lor saptamanala, doar ca ultima iesire la piscina s-a transformat intr-o tragedie atunci cand Isabella a fost aspirata intr-un filtru al piscinei.

In momentul in care a fost aspirata de filtrul piscinei, Isabella nu a plans ci doar a inceput sa tipe „Burtica mea! Burtica mea!”. Fusese aspirata in filtru si nici mama nu a reusit sa o scoata de acolo, astfel ca a fugit si a alertat salvamarul care a oprit curentul electric si abia atunci au reusit sa o scoata de acolo.

„Cand am eliberat-o de acolo, intenstinele ei erau la mine in mana” – povesteste mamica.

Ambulanta a fost chemata si micuta Isabella a fost transportata de urgenta la spital, unde a fost operata de urgenta la intestine si apoi a fost plasata intr-o coma indusa si conectata la aparate de venilare mecanica.

Abia dupa o saptamana de la interventia chirurgicala, Isabella s-a trezit si a rugat-o pe mamica ei sa ii citeasca o poveste. Desi este pe drumul cel bun, Isabella mai are foarte multa recuperare de facut avand in vedere ca stomacul ei inca este deschis si va urma cel putin o interventie chirurgicala de inchidere.

Isabella a venit pe lume dupa 3 ani de incercari si este singurul copil al familiei.

Sursa: thesun.co.uk
Foto: 123rf.com; Facebook.com


URMĂREŞTE CEL MAI NOU VIDEO
Recomandari
Redactia.ro
RTV
Proiecte speciale
Unica.ro
Trending news
Mai multe din Copilul tau