O imagine care iti arata cat e de important scaunul auto de copii

Cand vine vorba de siguranta rutiera, nu toate familiile acorda importanta necesara scaunelor de masina pentru copii, menite sa ii protejeze pe cei mici in cazul unui impact.

Iata cat este de important ca, atunci cand calatoresti cu cei mici in masina, sa te asiguri ca acestia sunt bine asezati in scaune, ca centurile sunt securizate corespunzator si ca scaunul de copii este pozitionat corect.

O mamica a pozat ruinele masinii sale in urma unui acident rutier, iar imaginile vorbesc de la sine.

O imagine care iti arata cat e de important scaunul auto de copii

„Nu sunt genul care sa posteze lucruri prea personale pe Facebook, dar, oamenin buni… ASTA este motivul pentru care trebuie sa le pui copiilor centurile de siguranta corect de FIECARE DATA.
Chiar si cand tipa ca centura e prea stransa, chiar si cand se plang ca merg cu spatele la directia de mers.
Ne-am oprit sa luam lapte in drumul de la gradinita spre casa, ieri. Eram la cateva minute de casa. Cineva a trecut pe rosu si ne-a lovit in plin.

Niciodata nu crezi ca ti se poate intampla tie. Baietii mei au scapat fara vreo zgarietura, insa paramedicii mi-au spus ca situatia ar fi putut fi cu totul alta daca nu petreceam acele 2 minute in plus, stand sa ma asigur ca sunt puse centurile corect.
Eu sunt bine, copii sunt bine, iar totul poate fi inlocuit. Ii multumesc lui Dumnezeu ca ne-a aparat (totodata multumesc si Honda, Graco si Chicco).

Nu m-am asteptat niciodata ca aceasta postare sa fie vazuta de atat de multi oameni. Voiam doar sa o postez pentru prieteni si familie, insa trag speranta ca ar putea salva o viata, facand pe cineva sa se gandeasca de doua ori in privinta scaunului de copil.”

Sursa imagine si text: Facebook Jenna Casado Rabberman


URMĂREŞTE CEL MAI NOU VIDEO
Recomandari
Redactia.ro
RTV
Proiecte speciale
Unica.ro
Trending news
Mai multe din Copilul tau