O învățătoare din Iași a fost filmată în timp ce bătea copiii | VIDEO

O învățătoare din Iași a fost filmată în timp ce bătea copiii, elevi de clasa a III-a. În școală a fost deschisă o anchetă, conducerea instituției declarând că nu tolerează sub nicio formă violența.

Imaginile cu învățătoarea din Iași au fost postate pe rețelele de socializare, unde au scandalizat o mulțime de părinți și nu numai.

Directoarea școlii Alexandru Vlahuță din Iași spune că s-a declanșat o anchetă și că învățătoarea nu are nicio scuză, chiar dacă și-a recunoscut faptele. Potrivit directoarei, problemele cu elevi, dacă ele există, trebuie să fie anunțate conducerii.

Mai mulți părinți și-au mutat copiii de la școală

„Mi-am mutat copilul la această școală anul trecut și după două-trei luni au început chestiile astea. Venea și îmi spunea acasă: Mamă m-a bătut. I-am spus că nu pot face nimic până când nu am nicio dovadă. (…) Nu a luat nimeni măsuri.

Copilul meu este puțin mai obraznic, nu ascultă, răspunde, am încercat să vorbesc cu doamna învățătoare, am fost la școală și mi s-a spus că ea nu dă în copil', a declarat unul dintre părinții copiilor pentru Antena3.

Citește și: Este copilul tău agresat la grădiniță? – citește semnele!

Acesta nu este nici pe departe singurul caz de violență din școlile și grădinițele din România, ba dimpotrivă, în ultima perioadă au fost semnalate numeroase astfel de incidente.

„Au venit parintii celor doi copii la mine si mi-au aratat pe telefon, nu pot sa spun decat ca regret evenimentul daca s-a petrecut, deocamdata doamna nu a dat nicio explicatie, imaginile sunt clare, dar nu vreau sa ma pronunt. Daca evenimentele s-au produs, nu exista nicio scuza, toleranta este zero” a declarat pentru Stirile PROV TV, Mirela Marin, directorul școlii.

Citește și: Agresivitatea la gradinita

Surse: Facebook.com; Stirile PRO TV
Foto: Northfoto


URMĂREŞTE CEL MAI NOU VIDEO
Recomandari
Redactia.ro
RTV
Proiecte speciale
Unica.ro
Trending news
Mai multe din Copilul tau