O mămică din Arad a murit după nașterea prin cezariană. ”Și-a sărutat copilul, apoi i s-a făcut rău”

Ceea ce credea că va fi unul dintre cele mai fericite momente din viața ei s-a trnsformat într-o tragedie pentru o tânără de Arad, care la 24 de ani a devenit mamă pentru prima dată. Femeia a intrat în stop cardio-respirator la scurt timp după nașterea prin cezariană, iar eforturile medicilor de a o resuscita au fost complet inutilă.

Tânăra mămică a adus pe lume un băiețel sănătos prin cezariană. La nici jumătate de oră după naștere ea a intrat în stop cardio-respirator. Inițial, medicii au reușit s-o resusciteze și au decis s-o transporte cu un elicopter SMURD la Spitalul de Urgență din Arad. Însă în elicopter ea a intrat din nou în stop cardio-respirator și de data aceasta eforturile de a o resuscita au fost inutile.

Momentele de fericire au fost curmate de o durere sfâșitetoare, după ce o tânără a murit după operația de cezariană în județul Arad. Tânăra de doar 24 de ani a adus pe lume un băiețel, însă, la nici jumătate de oră de la naștere, a intrat în stop cardio-respirator. Medicii s-au chinuit s-o readucă la viață, însă eforturile lor au fost zadarnice.

Și-a sărutat bebelușul pentru prima și ultima dată

Medicii au povestit că proaspăta mămică a reușit să-și ia bebelușul în brațe și să-l sărute înainte să intre în stop cardio-respirator.

'Mama a reușit să își vadă copilul, l-a sărutat și l-a ținut în brațe, după care i s-a făcut rău', a mărturisit un medic din cadrul Spitalului din Ineu.

Băiețelul ei este însă într-o stare bună, are 2,890 de kilograme și a rămas sub atenta supraveghere a medicilor din Ineu, împreună cu bunica sa.

O comisie de medici cercetează acum care au fost cauzele complicațiilor apărute în urma operației de cezariană și care au fost motivele care au dus la stop cardio-respirator.

Citește și: 11 lucruri pe care nu ți le spune nimeni despre cezariană


URMĂREŞTE CEL MAI NOU VIDEO
Recomandari
Redactia.ro
RTV
Proiecte speciale
Unica.ro
Trending news
Mai multe din Nastere