O mămică și-a convins soțul să experimenteaze durerile nașterii | VIDEO

Chiar dacă de naștere depinde întreaga umanitate doar femeia poate face acest lucru posibil. Oricine știe, chiar și bărbații, că să dai naștere unui copil nu-i lucru ușor. Cât de greu este însă, doar femeile știu cu adevărat.

Cu toate că trec prin chinuri incredibile, cele mai multe dintre mame au puterea să fie recunoscătoare și să se simtă binecuvântate că în pântecele lor crește un copil și că pot da viață. Nașterea este cu adevărat un miracol.

Pe de altă parte, bărbații nu cunosc nici ce înseamnă durerile nașterii, dar nici nu pot avea aceleași sentimente profunde pe care mamele le experimentează.

Citește și: Postarea unei gravidute in travaliu: „Nasterea nu e usoara nici pentru tatici'

Deși femeile sunt considerate mai slabe din punct de vedere fizic decât bărbații, totuși faptul că pot naștere înseamnă că suportă durerea mult mai bine decât o fac bărbații.

Citește și: Bărbați care alăptează? Da, există

Cine nu crede asta, se poate convinge din imaginile de mai jos.

Doi tați sunt foarte hotărâți să afle ce înseamnă o naștere și dacă nu cumva soțiile lor exagerează când vorbesc durerile din timpul nașterii.

Așadar, au mers la spital pentru a face ceea ce se cheamă simulare a unui travaliu. Acest procedeu este posibil prin montarea unor electrozi pe abdomen care le provoacă contracții precum acelea din timpul travaliului.

Și soțiile lor au stat lângă ei, iar rezultatul este unul amuzant.

Sursa : Youtube, captura Youtube.


URMĂREŞTE CEL MAI NOU VIDEO
Recomandari
Redactia.ro
RTV
Proiecte speciale
Unica.ro
Trending news
Mai multe din Nastere