O nouă abordare a feminității

Londa Professional îşi înnoieşte imaginea propunând o nouă abordare a feminităţii. În concepţia brandului, persoana contează la fel de mult ca look-ul. Iată de ce femeia Londa Professional este încrezătoare, se simte tânără şi arată întocmai cum se simte. Această viziune reflectă inovaţiile şi noua abordare în vopsirea părului cu Londa Professional. Este vorba despre cromatizare. Serviciul se bazează pe trei coordonate: culoare, protecţie şi strălucire. Noile soluţii de colorare oferă un aspect proaspăt şi tânăr, dar şi îngrijire.

Opt noi nuanţe de vopsea permanentă Londacolor completează portofoliul de culoare cu blonduri luminoase şi castaniu chihlimbar. Cu ajutorul acestora se obţin lookuri vibrante pentru ca femeile să se simtă atractive şi încrezătoare, proaspete şi tinere.

Londa Professional te ajută să te bucuri mereu de tinereţea ta fie că îţi doresti să adaugi o scânteie de culoare sau să acoperi primele fire de păr alb și te invită în saloanele de coafură să încerci noile nuanțe


URMĂREŞTE CEL MAI NOU VIDEO
Recomandari
Redactia.ro
RTV
Proiecte speciale
Unica.ro
Trending news
Mai multe din Feminin