O nouă formulă Persil

Începând din această vară, strălucirea și puterea de curățare oferite de Persil Duo-Caps, detergentul cu capsulă bicamerală de la Henkel, cunosc o nouă dimensiune, cu formula care oferă un plus de strălucire și lichidul pentru îndepărtarea petelor.

Folosind cea mai recentă și avansată tehnologie de fabricație, capsula bicamerala de la Persil oferă solutia concentrată perfectă pentru spălarea hainelor, cu o combinație puternică de 2 beneficii: lichidul pentru îndepărtarea petelor înlatură chiar și cele mai dificile pete, iar formula pentru un plus de strălucire asigură curățenia perfectă și strălucirea culorilor

Noua formulă îmbunătățită Persil Duo-Caps Brightness+, disponibilă în magazine începând din luna august 2014, include tehnologiile de inhibare a transferului de culori și de protecție a culorii, care oferă atât hainelor albe cât și celor colorate, plusul de strălucire de care au întotdeauna nevoie. Ingredientele speciale din compartimentul verde revigorează culorile lipsite de viață, blochează transferul de culori si readuc albul la viață. În paralel, formula foarte concentrată a lichidului pentru îndepărtarea petelor, din compartimentul albastru, conține un amestec optim de ingrediente care acționează până și asupra celor mai încăpățânate pete – lăsând rufele perfect curate și proaspete.

Persil Duo-Caps este foarte ușor de utilizat. Capsulele compacte se pun în cuva mașinii de spălat, înainte de a adăuga hainele. La contactul cu apa, capsula se dizolvă imediat răspândind 100% putere de spălare direct pe haine, fără a lăsa reziduuri. Învelișul capsulei este 100% solubil și 100% biodegradabil, având astfel grijă de mediu.

Gama nouă și îmbunătățită Persil Duo-Caps este disponibilă în patru variante și arome diferite atât pentru hainele albe, cât și pentru cele colorate: Regular, Color, Freshness by Silan Color și Lavandă.

Pretul recomandat este de 22 Ron pentru cutia cu 15 capsule, respectiv 41 Ron, pentru punga de 30 capsule.


URMĂREŞTE CEL MAI NOU VIDEO
Recomandari
Redactia.ro
RTV
Proiecte speciale
Unica.ro
Trending news
Mai multe din Stiri