O proaspata mamica a recreat reclame celebre la lenjerie intima. Motivul este emotionant

„Am decis sa nu ma mai las afectata de imagine corpului meu. Nu noi mai permite societatii sa imi defineasca frumusetea. Ma voi indragosti de mine complet”

Gestul facut de aceasta mamica este cu atat mai important cu cat se pune din ce in ce mai mult accent pe frumusetea fizica si societatea incearca sa defineasca ce este frumos si ce nu.

Brenda DeRouen, avocat si mama singura a unui baietel in varsta de 8 ani, a decis sa recreeze reclamele la lejerie intima Calvin Klein, pentru a-si arata si a atrage atentia asurpa vergeturilor sale.

„Aceasta postare este pentru milioanele de femei din lumea intreaga care isi vad corpurile ca pe opere de arta care sunt in continua schimbare si care, in mod natural, vor arata semne de maturutate, crestre, varsta si, pentru cele mai norocoase, vor arata si semnele maternitatii” a scris Brenda pe bologul sau.

Brenda a ales sa recreeze reclama la lenjerie intima pentru ca in general, nu sunt prezentate de femei obosnuite. „Nu voi arata niciodata ca modelul din reclama. Arat ca mine si sunt la fel de sexy, asa ca am decis sa refac reclama cu un corp nu chiar asa perfect” a declarat Brenda.

„Este posibil sa nu ai vergeturi in urma sacinii, poate chiar nu ai vergeturi deloc insa sunt convinsa ca este ceva cu care tu te lupti in acest moment. Fie ca este vorba despre greutate, de par de marimea sanilor, tine minte ca nu exista asa ceva ca un corp perfect” a mai scris Brenda pe blog.

Sursa: self.com; ohbrenda.com
Foto: Facebook.com


URMĂREŞTE CEL MAI NOU VIDEO
Recomandari
Redactia.ro
RTV
Proiecte speciale
Unica.ro
Trending news
Mai multe din Feminin