Octomama a fost criticată de toată lumea după ce a născut octupleți pe care nu avea cu ce să-i crească. Cum și-a schimbat viața acum

Nadya Suleman a devenit cunoscută în luma întreagă drept 'Octomama' după ce a dat naștere unor octupleți, în ianuarie 2009. Viața ei a fost făcută publică în momentul în care autoritățile au descoperit că mai avea acasă încă 6 copii micuți.

Presa a fost interesată de cazul mamei de cotupleți și au ieșit la iveală haosul și dezordinea din viața și din casa ei. Mai mult, Natalie Suleman trăia din ajutoare sociale din care își creștea cei 14 copii. Povestea ei a făcut înconjurul lumii.

În 2012, când s-a scris despre cazul Nadya Suleman, casa ei era un adevărat dezastru. Cei 14 copii pe care îi are și pe care cu greu reușea să-i crească aproape că distruseseră casa. Patru ani mai târziu însă, Natalie a apărut din nou în presă și, de data asta, circumstanțele erau cu totul altele.

Nadya a dezvăluit că a ajuns la concluzia că trebuie să facă o schimbare în viața ei și a familiei ei. Pentru a-și întreține cei 14 copii ea se apucase practica stripteas-ul și pornografia, dar a conștientizat cât era de greșit ceea ce făcea în momentul în care a ajuns într-o zi acasă și și-a găsit fetița îmbrăcată într-una dintre ținutele ei 'de scenă'.

Acum, Octomama susține că a renunțat de tot la viața aceea și că este Nadya Suleman.

'Trebuia să renunț la Octomama. Nimeni nu o urăște mai tare decât mine', a declarat ea.

Acum s-a angajat, are un job decent și susține că atât ea cât și familia ei sunt mai fericiți ca oricând.

Foto: hepta, Facebook.


URMĂREŞTE CEL MAI NOU VIDEO
Recomandari
Redactia.ro
RTV
Proiecte speciale
Unica.ro
Trending news
Mai multe din Copilul tau