(P) Pampers se implică în procesul de modernizare a mai multor maternități din România

Pentru fiecare părinte, venirea pe lume a unui copil înseamnă bucurie, speranță și iubire împărtășită necondiționat. Emoțiile care însoțesc toate momentele legate de venirea pe lume a a unui bebeluș sunt sentimente pe care îți dorești să nu le uiți niciodată.

 

Încă dinainte de venirea pe lume a bebelușului, părinții sunt pregătiți să întâmpine orice provocări pentru a se asigura că cel mei este în siguranță și are parte de cea mai bună îngrijire.

 

Cu toate acestea, există situații în care bunăstarea și chiar viața bebelușilor sunt puse în pericol. Tetanosul matern și neonatal afectează milioane de mame și bebeluși din țările în curs de dezvoltare. Dar împreună putem schimba aceste lucruri.

 

În 2015 Pampers și UNICEF au sărbătorit 10 ani de parteneriat în campania „1 pachet = 1 vaccin', prin care tetanosul matern și neonatal a fost eliminat din 17 țări, iar lupta continuă. În toată această perioadă, am demonstrat că împreună putem să îmbunătățim viața mamelor și a copiilor din întreaga lume.

 

Prin campania Pampers-UNICEF „1 pachet = 1 vaccin', părinții din România au avut ocazia de a contribui la realizările minunate din cei 10 ani de parteneriat. În acest fel, toți cei care au ales să folosească produsele Pampers au oferit atât o îngrijire corespunzătoare copiilor lor cât și o șansă la viață unui copil aflat la celălalt capăt al lumii.

 

 

Pampers-infografic

 

 

Drept mulțumire pentru suportul primit din partea părinților din țara noastră, Pampers va susține o serie de maternități din România cu mobilier și scutece pentru nou-născuți. În acest fel, oferind suport maternităților, Pampers își continuă misiunea de a contribui la îngrijirea bebelușilor încă din prima lor zi de viață.

 

Pe pagina de facebook Pampers România, vizitatorii au putut vota orașele în care se află maternitățile care vor fi modernizate cu ajutorul Pampers. Votând, părinții din România au arătat un gest de bunăvoință și au ajutat mamele și copiii din România și din întreaga lume demonstrând încă o dată că, împreună putem schimba lumea în bine.

 

Anul acesta, Pampers este alături de 10 maternități din orașele București, Ploiești, Brașov, Cluj Napoca, Botoșani, Iași, Timișoara, Suceava și Bacău, alese cu ajutorul părinților din România, contribuind la modernizarea lor cu scutece și mobilier pentru nou născuți.

 

Prima vizită Pampers a fost făcută la maternitatea Giulești, din București, unde Ioana Roșca, medic primar neonatologie și sef de secție neonatologie, ne-a primit cu brațele deschise:

 

„Pampers ne-a susținut dintotdeauna cu scaune speciale pentru mame. Aceste scaune au un design deosebit care sporește confortul mamelor care alaptează. Scutecele pe care le primim sunt foarte importante, mai ales pentru copiii care provin din familii cu un nivel social mai scăzut sau, mai trist, pentru copiii abandonați. Donațiile Pampers ne ajută foarte mult.'

 

Până la finalul acestei luni, donațiile vor continua în următoarele 9 instituții: Spitalul Județean Buzău, Spitalul Județean Ploiești, Spitalul de O.G. „Dr.Sbarcea” Brașov, Spitalul Clinic Județean Cluj, Spitalul Județean Botoșani, Spitalul Clinic „Cuza Vodă” Iași, Spitalul Clinic „Dumitru Popescu” Timișoara, Spitalul Clinic Județean Suceava și Spitalul Județean Bacău.

 

Pampers mulțumește tuturor părinților din România care au contribuit și anul acesta la modernizarea maternităților din România, prin voturile lor contorizate pe pagina de Facebook Pampers România.

 


Recomandari
Redactia.ro
RTV
Proiecte speciale
Unica.ro
Trending news
Mai multe din Bebelusul