Cadouri de Craciun inspirate de vedete: lista de shopping cu cele mai stylish haine si bijuterii

Celebritatile din Romania au decis sa-si incerce mana la design – fie el vestimentar ori de bijuterii. Si pentru ca ne place ce-a iesit si stim ca vrei sa le cunosti si tu, iti prezentam brandurile vedetelor noastre preferate de unde te poti inspira pentru cele mai stylish cadouri de Craciun!

Mooncast by Monica Birladeanu

De ceva vreme, Monica Birladeanu creaza bijuterii din argint placate cu aur, sub brandul propriu Mooncast. Trebuie sa-i urmaresti creatiile daca preferi stilul boho, usor vintage si bijuteriile deosebite, handmade. Preferatul nostru? Colierul needle, perfect in orice tinuta!

Moon by Dana Rogoz

Gentile plic Moon by Dana Rogoz sunt deja cunoscute in Romania, dar stiai ca au avut un succes nebun si in Europa? Moon si-a deschis deja portile noului magazine in Bruxelles anul acesta, iar colectia de fete detasabile continua sa creasca de la sezon la sezon. Daca iti doresti o geanta versatila si cool, Moon by Dana Rogoz  nu trebuie sa lipseasca din lista brandurilor tale preferate.

Andreea Raicu Collection

Daca nu ai vizitat pana acum shop-ul Andreei Raicu – si mi-e greu sa cred asta -, atunci poate a venit momentul sa o faci. Ne plac designul minimalist si piesele versatile si ne-am indragostit de rochiile ei tip-sacou. In plus, Andreea Raicu Collection  este alegerea perfecta pentru tinute workwear feminine si super stylish.

Malvensky by Malvina Cservenschi

Malvensky, brandul vedetei Malvina Cservenschi, este unul dintre preferatele fashionistelor atat in tara, cat si pe plan international. Urmareste creatiile Malvensky  daca ai o pasiune pentru bijuteriile cu o semnificatie speciala, pentru diamante si rubine, si nu rata sub nicio forma colectia inspirata de Brancusi!

Gramaldy by Catalina Grama

Desi Gramaldy  este un brand tanar, credem ca are un potential enorm! Colectia de bijuterii este una surprinzatoare, in care perlele si pietrele semipretioase intalnesc diamantele si influentele boho. Daca iti doresti un look fresh & stylish, acesta e brandul pe care sa nu-l scapi din ochi!

PS: Daca te-ai indragostit deja de brandurile vedetelor romanesti si vrei sa oferi cadouri de Craciun speciale, iti spunem ca le gasesti pe toate pe DepartmentStore.ro in sectiunea Celebrity Brands.

Foto: Elle, arhiva personala a vedetelor


URMĂREŞTE CEL MAI NOU VIDEO
Recomandari
Redactia.ro
RTV
Proiecte speciale
Unica.ro
Trending news
Mai multe din Familie