(P) Exomega CONTROL – îngrijirea controlată a pielii atopice la orice vârstă

Dermatita atopică este o afecțiune ce se manifestă mai ales în copilărie, dar poate debuta la toate grupele de vârstă. Potrivit studiiilor*, 15% până la 30% dintre copiii din țările industrializate sunt afectați de dermatita atopică, ceea ce impune o îngrijire zilnică și controlată a pielii sensibile.

Pentru a lupta cu succes împotriva efectelor neplăcute ale acestei afecțiuni, A-DERMA a dezvoltat tehnologia Bio-Vect (inovație 2017), ce are acțiune directă asupra micro-inflamațiilor, aceasta fiind cheia în îngrijirea pielii cu dermatită atopică.

Cu o formulă mai eficientă, Exomega își schimbă numele și devine Exomega CONTROL. Aceasta oferă soluția completă pentru pielea atopică și foarte uscată, cu produse destinate tuturor grupelor de vârstă, chiar din prima zi de viață a nou-născutului.

Noile formule Clean&Green Exomega CONTROL sunt naturale, fără conservanți și se găsesc sub forma a 3 texturi active personalizate, ușor de aplicat:

  • lapte – textură bogată
  • cremă – textură bogată+
  • balsam – textură bogată++

Datorită inovației clinice, pentru îngrijirea pielii atopice este necesară o singură aplicare pe zi a oricăruia dintre produsele de îngrijire Exomega CONTROL.

Exomega CONTROL

Având la bază ingredientul activ brevetat, unic – Ovăzul Rhealba®, ce are proprietăți antiiritante și calmante, Exomega CONTROL asigură eficiență, calitate și siguranță, cu formule care nu conțin parfum sau ingrediente controversate (BHT, EDTA, silicați etc.) sau petrochimice.

Produsele Exomega CONTROL se pot găsi în farmacii.

 

* Bieber T. Atopic dermatitis. N Engl J Med 2008; 358: 1483-94.


URMĂREŞTE CEL MAI NOU VIDEO
Recomandari
Redactia.ro
RTV
Proiecte speciale
Unica.ro
Trending news
Mai multe din Bebelusul