(P) Gerovital H3 Derma+, îngrijirea delicată de care are nevoie copilul tău

Confortul și sănătatea copilului sunt în centrul atenției oricărei mame, iar îngrijirea pielii delicate a micuțului necesită o atenție deosebită și produse perfect adaptate nevoilor sale.

Spre deosebire de adulți, bebelușii, dar și copiii mici au o piele subțire și sensibilă, care se usucă ușor și se irită adesea în contact cu scutecele, îmbrăcămintea și chiar anumite produse folosite în timpul băii. Mai mult, chiar și variațiile de temperatură pot produce uscăciune, deshidratare sau leziuni ale epidermei.

Pentru a preîntâmpina toate aceste neplăceri și pentru a le trata odată apărute, specialiștii Gerovital recomandă utilizarea Cremei pentru copii Gerovital H3 Derma+, un produs conceput pentru protecția pielii sensibile, din zona scutecului a sugarilor şi copiilor mici. Crema are o structură de emulsie inversă, de tip apă în ulei și asigură un strat protector, impermeabil, constituindu-se ca o barieră fizică între piele și scutec sau îmbrăcăminte.

Ingredientele active și atent selecționate ale cremei previn iritația și, totodată, calmează, izolează și repară pielea sensibilă din zona scutecului.

Oxidul de zinc are un puternic efect astringent și antiseptic, eliminând posibilele infecții și îndepărtând orice germeni sau bacterii. D-pantenolul îmbunătățește gradul de hidratare al pielii și, în combinație cu extractul de mușețel și uleiul de gălbenele, reduce inflamația și pruritul, accelerând procesul de cicatrizare.

403-gh3dcrema-copii_50

Și, pentru că pielea bebelușului merită cele mai pure ingrediente, crema Gerovital H3 Derma+ conține ulei natural ecocertificat Inca Omega Deo, un produs bogat în acizi grași polisaturați omega 3, 6 și 9, care asigură funcția de barieră a pielii și mențin apa în țesuturi, redând nivelul optim de elasticitate și hidratare. Prin prezența vitaminei E, crema are un puternic efect antioxidant și îmbunătățește aspectul pielii, ameliorând schimbul de oxigen din țesuturi.

Concepută în colaborare cu experți din domeniul sănătății, crema Gerovital H3 Derma+ nu conține parabeni și parfum și este testată dermatologic, ceea ce asigură o îngrijire sigură, fără riscul unor alergii sau reacții adverse. Aplicată în strat generos, de mai multe ori pe zi, în special de fiecare dată când schimbați scutecul, crema înlătură roșeața, iritațiile și previne senzațiile de mâncărime, oferindu-i celui mic o protecție intensivă și o stare perfectă de confort.

Crema Gerovital H3 Derma+ poate fi achiziționată din magazinul online Farmec, www.farmec.ro, și din farmacii, asemeni tuturor produselor dermatocosmetice din gama Gerovital H3 Derma+.


URMĂREŞTE CEL MAI NOU VIDEO
Recomandari
Redactia.ro
RTV
Proiecte speciale
Unica.ro
Trending news
Mai multe din Bebelusul