(P) Si copiii isi doresc tinute frumoase! Impreuna, la cumparaturi online

Recent am citit o carte superba, scrisa de o mamica superba (O sa te tin in brate cat vrei tu si inca o secunda, de Ioana Chicet-Macoveiciuc) care aminteste pe fiecare pagina ca nu-i suficient sa-ti iubesti copilul.

Important este sa ii arati iubirea ta, mereu, prin felul in care il educi si, mai ales, prin felul in care il respecti! Copilul trebuie respectat cel putin ca si un adult – faptul ca el are dimensiuni reduse nu inseamna ca are inteligenta, sensibilitatea si preferintele reduse. E un Om!

Copiii isi doresc multa iubire si atentie, nu doar din partea parintilor, ci si din partea celorlalte persoane din jur. Iar pentru a atrage atentia, isi doresc, ca si noi, adultii, sa se imbrace cu hainute frumoase, sa se incalte cu pantofi pentru copii de care sa fie mandri cand pasesc afara.

Si copiii isi doresc sa fie in pas cu moda, deci sa nu va mire daca aflati de la ei care este noul trend in materie de hainute si incaltaminte pentru copii. Din respect pentru personalitatea lor, ascultati-i si imbracati-i asa cum isi doresc, chiar daca unele articole nu sunt pe placul vostru. Hainuta sau pantofii ii vor ramane mici peste unul-doi ani, dar copilul va tine minte mereu ca i-au fost respectate preferintele.

Daca doriti sa-i educati preferintele vestimentare, „plimbati-l' in magazinul online Pantofiorul fermecat. Fara efortul unei deplasari in oras, doar din fotoliu si cu un computer in fata, aratati-i copilului lumea fascinanta a hainutelor si incaltamintei pentru copii de unde poate sa aleaga orice isi doreste.

incaltaminte pentru copii

Cu o multitudine de culori si modele pentru toate varstele, de la bebelusi pana la adolescenti, hainutele pentru copii vor fi pe placul tuturor, parinti si copii, indiferent cat de pretentiosi. La hainute asortati incaltamintea pentru copii din acelasi magazin – usor, eficient si distractiv!

Poate nu veti cumpara azi tot ce a ales copilul, dar preferintele lui pot fi pastrate in Lista de dorinte asa incat sa gasiti cu usurinta un produs ales de el. Daca nu va place alegerea lui, jucati-va si negociati aratandu-i mai multe modele si culori alese de voi si lasati-l sa aleaga singur din preferintele voastre. Astfel, el se va simti liber sa decida ce-i place din ce va place. O negociere corecta din care toti vor fi castigatori.

O plimbare in magazinul online Pantofiorul fermecat poate fi o excelenta lectie despre vestimentatie, despre culori si asortarea lor, iar la final copilul va avea lucruri de cea mai buna calitate, de la firme celebre de incaltaminte pentru copiiMelania, Kiki Shoes, Tino, PJ Shoes, See Kai Run si hainute pentru copiiArizona, Bla Bla Bla, C&A, Bon Bon, Ashleys, Coccodrillo, Disney Minni Mouse, Glo Story si multe, multe altele.

incaltaminte pentru copii

Cand joaca, plimbarea online si negocierea s-au terminat, puteti comanda fara a cheltui prea multi bani – daca profitati de ofertele speciale care aduc discounturi intre 10% si 40%. Iar comanda de minim 250 de lei este premiata cu transport gratuit prin curier rapid. Veti plati la livrarea produselor, adica peste 2-4 zile cand vor ajunge frumos ambalate intr-un colet mare. Daca ceva nu va place sau nu se potriveste copilului, nicio grija! In termen de 30 de zile puteti returna orice articol de imbracaminte sau incaltaminte pentru copii.

Va invitam la Pantofiorul fermecat, magazinul unde cumparaturile sunt o veritabila relaxare!


URMĂREŞTE CEL MAI NOU VIDEO
Recomandari
Redactia.ro
RTV
Proiecte speciale
Unica.ro
Trending news
Mai multe din Familie