(P) Sunteţi aşteptaţi, cu mic, cu mare, la Bounty Fair să întâmpinăm primăvara așa cum se cuvine!

Bounty Fair a pregătit pentru tine un târg plin de mărțişoare unicat, realizate manual de unii dintre cei mai talentați artizani romȃni, ȋntr-o diversitate de stiluri, dar și un mediu de dezvoltare creativă pentru cei mici și cei mai mari.

Pe tot parcursul weekendului sunt organizate și susținute 12 ateliere haioase și educative cu tematici variate, adaptabile pentru vârstele micuților, în cadrul cărora se vor distra şi îşi vor dezvolta abilitățile creative (nu este necesară programarea). Cei mici vor avea ocazia să picteze pe apă, lemn, ceramică sau chiar cu particule colorate și să realizeze felicitări tematice și mărțișoare. De asemenea, pot alege dintre ateliere de Window Color, O poveste într-un ghiveci sau Balerina mea.

În esență, evenimentul se adresează căutătorilor de creativitate şi amatorilor de produse originale, lucrate cu atenţie pentru detaliu şi multă pasiune!

Accesul se face pe bază de bilet, ȋn valoare de 8 lei/persoană/zi, iar copiii pȃnă ȋn 14 ani au intrarea gratuită. Biletul include accesul ȋn zona de tȃrg si zona de ateliere și se achită numerar, la intrare.

Data: 24-25 februarie 2018

Program: 10:00- 19:00

Locaţie: Casa Universitarilor, Bucureşti,  str. Dionisie Lupu 46 (aproape de Grădina Icoanei, la intersecţia străzii Arthur Verona cu Dionisie Lupu)

Mai multe detalii găseşti ȋn event-ul pe Facebook: https://goo.gl/CdPMiv

Iar despre ateliere, pe site-ul nostru: https://goo.gl/S5Lt7x.


URMĂREŞTE CEL MAI NOU VIDEO
Recomandari
Redactia.ro
RTV
Proiecte speciale
Unica.ro
Trending news
Mai multe din Familie