(P) Weekend-ul acesta ne vedem la #Dichisar de Crăciun

Ultima ediție #Dichisar de anul acesta se întâmplă în weekend-ul 10-11 Decembrie, 10:00-20:00, la Impact Hub București. (str. Halelor, nr.5, langă DM Unirii).

______________________

INTRARE GRATUITA | Eveniment Facebook >>

______________________

#Dichisar este unul dintre târgurile de la care avem cele mai mari așteptări de Crăciun. E organizat de cel mai important marketplace creativ din România, deci anticipăm de la început doar ce e mai bun din vasta comunitate construită în jurul Breslo.ro.

Ediția de Crăciun va fi și All-Star Edition: TOP 60 dintre cei mai iubiți creatori de peste an revin la #Dichisar într-o doză concentrată de cadouri #mișto pentru Crăciun. Totul în rețeta clasică: pe muzică bună, la o cafea cu bezele și un waffle cu afine, să ne trezească pofta de sărbători.

 

11416306_1612269835762285_6927814903907010370_o

 

Dar e altceva, ceva special la acest târg, care îi face pe oameni să se întoarcă, să-și aducă și prietenii, să se gândească și la un cadou surpriză pentru mama, sora, prietena cea mai bună. E ceva personal.

#Dichisar are mai puțin de 2 ani, și totuși și-a construit deja un nucleu fidel și numeros de vizitatori. Ultima ediție a avut peste 12 000 de oameni care au răspuns pe Facebook, televiziuni, vedete, totul cu un aer relaxat și natural, ca în sufrageria unui prieten. Asta nu se întâmplă la un simplu târg.

E ceva mai mult aici, iar organizatorii simt asta. La ediția trecută și-au întrebat publicul și au tras concluzii. Iată doar câteva dintre răspunsuri:

  • Pleci inspirat și binedispus. Oricui îi face bine să fie înconjurat doar de idei frumoase pentru o vreme.
  • Produsele sunt genul pentru care vrei să lași review și să mai cumperi încă două, pentru prieteni.
  • Expozanții sunt remarcabili în sine: oameni creativi, deschiși și comunicativi, ușor de admirat.
  • E deja un loc de întâlnire între prieteni. Relațiile nu mai sunt de mult doar de vânzare-cumpărare.
  • Muzică bună + Cafea + Bezele + Oameni talentați și cu picioarele pe pământ = Love

Ediția #Dichisar de Crăciun e bineînțeles și locul perfect pentru cumpărat cadourile de Crăciun, deci ne vedem acolo! Detalii pe evenimentul Facebook: https://www.facebook.com/events/257753704620527/

 

visual-popup-dichisar-craciun

 

Despre seria de evenimente Dichisar

Evenimentele #Dichisar sunt showcase-uri periodice de creație românească. Organizate de Breslo.ro, în spirit urban și alternativ, sunt create pentru a da publicului bucureștean ocazia de a-și cunoaște creatorii preferați într-un loc fun și relaxat. #Dichisar este construit în jurul unui număr limitat de creatori tineri foarte atent selecționați + activități extra din zona design, beauty & lifestyle.

Despre organizatori – Breslo.ro

Breslo.ro este cea mai mare comunitate creativă din România. Cu peste 140 000 de membri iubitori de design românesc, platforma Breslo.ro este locul de întâlnire al tuturor celor ce vor să vandă online sau să cumpere produse unicat, lucrate manual. În 8 ani de activitate, Breslo.ro a adunat peste 170 000 de creații originale și materiale art&hobby, câștigându-și locul ca Mecca handmade-ului autohton.

Cu sprijinul

Magic FM Romania, UnicaOnline, Cosmopolitan Romania


URMĂREŞTE CEL MAI NOU VIDEO
Recomandari
Redactia.ro
RTV
Proiecte speciale
Unica.ro
Trending news
Mai multe din Familie