Părinții unui băiețel de un an au avut un șoc în toiul nopții. Copilul lor era plin de zgârieturi și vânătăi

Părinții unui băiețel în vârstă de un an au avut șocul vieții lor în momentul în care s-au întors într-o noapte din oraș și l-au găsit pe copil singur în casă, plângând și țipând, fără urmă de bonă. În scurt timp au realizat că micuțul era plin de zgârieturi și vânătăi.

A doua zi, micuțul Jacob a fost dus de părinți la spital, unde a fost examinat de medici, dar a fost fotografia și de asistenții sociali, pentru că, în astfel de cazuri de abuz, se impune anunțarea autorităților. Doctorii le-au arătat clar părinților că micuțul Jacob avea pe față vânătaia produsă de o mână, urmele încă se puteau observa la o privire mai atentă.

Părinții au fost cu atât mai șocați de acest incident pentru că o considerau pe bona copilului lor parte din familie.

În mod de-a dreptul incredibil, deși părinții aveau suficiente dovezi pentru a demonstra în instanță felul crud în care copilașul lor fusese abuzat, judecătorul a decis că nu o poate condamna pe bonă, pentru că așa este legea.

Revoltați și îndurerați, Joshua și soția lui au decis să posteze pe Facebook imaginile cu băiețelul lor, convinși fiind că oamenii vor fi cel puțin la fel de revoltați ca și ei și, cu ajutorul presiunii publice, vor putea schimba decizia instanței.

Citește și: Bona a fost surprinsa de camerele de supraveghere disciplinand copilul. Imaginile sunt socante

'Cazurile de abuz asupra copiilor rareori se termină cu condamnări pentru că așa este legea în Oregon. Legea cere să fie dovedite fără nicio urmă de îndoială violența asupra copilului, cu martori, pentru că copiii mici nu pot depune mărturie', a declarat un om al legii.

Postarea părinților a fost distribuită de peste 400.000 de oameni și în continuare stârnește indignare și revoltă. Familia speră în continuare să se facă dreptate și bona care a fost atât de crudă cu micuțul lor să fie pedepsită.

Citește și: 5 semne că ar trebui să schimbi bona

Sursa: goodfullness.com
Foto:Facebook


URMĂREŞTE CEL MAI NOU VIDEO
Recomandari
Redactia.ro
RTV
Proiecte speciale
Unica.ro
Trending news
Mai multe din Copilul tau