Gestul facut de paznicul de la o scoala din Bucuresti

Gestul pe care il face paznicul de la o scoala din Bucuresti nu a trecut neobservat si a devenit viral in foarte scurt timp.

Barbatul ii intampina in fiecare dimineata pe copii cu salutari pline de energie si urari pentru ziua ce urmeaza.

Gestul facut paznicul de la o scoala din Bucuresti este unul simplu insa de foarte mare efect mai ales pentru micutii aflati in primul an de scoala pentru care noutatea „scolii” este ceva ce ii sperie.

Imi amintesc cu drag ca acelasi gest facut de paznicul de la o scoala din Bucuresti in facea in fiecare dimineata la venire si seara la plecare si paznicul de la gradinitia unde mergea puiul meu si absolut toti copiii il indrageau tare de tot pe „nenea de la paza”.

Postarea a fost facuta de un tatic pe pagina personala de facebook si a devenit viala in foarte scurt timp. Inregistrarea video era insotita si de un text care a surprins esenta acelor imagini.

„Iată cum un om simplu, însărcinat cu paza unei școli din București, întâmpină elevii in fiecare dimineață. A reușit să însenineze ziua fiecărui elev, chiar dacă afară ploua mărunt. A reușit să-mi însenineze și mie dimineața cu atitudinea lui. Bravo!”

Postarea a fost redistribuita de peste 30.000 de ori si a primit peste 28.000 de reactii, toate de lauda la gestul paznicului. Intr-o lume in care toata lumea este grabita, incruntata si nervoasa, acest om a ales sa aduca buna-dispozitie copiilor si parintilor deopotriva cu un gest atat de simplu. Un salut calduros dimineata si cu siguranta ziua tututor copiilor este mai buna.

 

Sursa: Faceboo.com


URMĂREŞTE CEL MAI NOU VIDEO
Recomandari
Redactia.ro
RTV
Proiecte speciale
Unica.ro
Trending news
Mai multe din Copilul tau