Pentru ca isi tot scotea sandalutele, ingrijitoarele i le-au lipit strans cu scotch

Doua ingrijitoare de cresa, enervate de faptul ca o fetita de 17 luni isi tot scotea sandalele din picioare, au hotarat sa i le lipeasca strans de picioare cu banda scotch.

Gestul celor doua femei din statul american North Carolina i-a cauzat fetitei vanatai si semne vizibile, din pricina scotchului infasurat pe picioare, care i-a intrerupt circulatia sangelui.

Enervate ca isi tot scotea sandalutele, ingrijitoarele i le-au lipit strans cu scotch de picioare

Acesta a fost modul in care mama fetitei, Jessica Hayes, si-a gasit fetita cand s-a dus sa o ia de la cresa.

„Cineva clar a fost deranjat de faptul ca ea invata sa isi scoata sandalutele si au facut gestul asta. Nu e vorba doar de faptul ca i-au lipit pantofii de picioare, dar au strans-o si de glezne. Iar copilul meu de 17 luni n-a putut sa spuna nimic”, a explicat mama.

Directoarea cresei in care acest incident a avut loc a analizat imaginile surprinse de camerele de luat vederi si a luat imediat initiativa. Cele doua femei care au facut acest gest au fost concediate imediat.

In urma scandalului iscat, a existat si o reactie din partea conducerii cresei:
„Cresa nu sustine sau permite orice tip de practici care sa fie daunatoare copiilor.
Avem un grup foarte bun de ingrijitoare, care se straduiesc sa intruneasca cele mai exigente cerinte zi de zi, iar ceea ce s-a intamplat in acest caz nu e o reprezentare a cresei.”

Sursa: nypost.com


URMĂREŞTE CEL MAI NOU VIDEO
Recomandari
Redactia.ro
RTV
Proiecte speciale
Unica.ro
Trending news
Mai multe din Copilul tau