Pentru designeri si creatori de handmade: au inceput inscrierile la Dichisar – showcase de creatii romanesti, marca Breslo.ro

Are si toamna farmecul ei, nu? 🙂

Ei bine, pe langa sumedenia de evenimente care vor avea loc in Bucuresti, unul nu trebuie ratat sub nicio forma.

Este vorba despre Dichisar, un eveniment dedicat creatorilor romani care vor sa-si dezvaluie in premiera cele mai noi creatii, intr-un weekend plin de voie bune si relaxare din plin.

 

Dichisar va avea loc in weekend-ul 26-27 septembrie, in intervalul 10:00-20:00, în mansarda chic de la Impact Hub din centrul Bucureștiului (str. Halelor, nr.5, lângă Hanul lui Manuc). Intrarea este gratuită!

 

Eveniment Facebook

 Website eveniment 

 

Se cauta creatori talentati pentru zona de shopping

Creatii smart, chic, cool, contemporane, care sa atraga dintr-o privire publicul bucurestean. Daca faci bijuterii, genti, haine, decoratiuni, chiar cosmetice bio, esti binevenit sa aplici pentru Dichisar, un eveniment marca Breslo.ro, cea mai mare comunitate creativa din Romania.

 

Inscrierile la Dichisar se fac prin completarea formularului de pe website, iar cei acceptati vor primi detalii pe mail. Puteti aplica aici >> Inscrieri Dichisar

 

Un eveniment de bifat obligatoriu in septembrie, neaparat cu prietenele cele mai bune

Weekend-ul e pentru relaxare, iesiri cu prietenii si cat mai multa voie buna. Breslo.ro v-a pregatit un eveniment de la care veti pleca mai mult decat incantati si cu sacosele pline de creatii romanesti.

_______________

Despre Breslo.ro

Breslo.ro este cea mai mare comunitate creativă din România. Cu 130 000 de membri iubitori de handmade, Breslo este locul de întâlnire al tuturor celor ce vor să vândă online sau să cumpere produse unicat, lucrate manual. În 6 ani de activitate, Breslo.ro a adunat peste 150.000 de produse handmade și materiale art&hobby, câștigându­-și locul ca Mecca al handmade­ului românesc.

 


URMĂREŞTE CEL MAI NOU VIDEO
Recomandari
Redactia.ro
RTV
Proiecte speciale
Unica.ro
Trending news
Mai multe din Feminin