Câștigă detergent Persil Expert Gel pentru un an!

Noul detergent Persil Expert Gel are o formulă mai performantă decât detergentul pudră , care devine activă de la temperaturi de 20 de grade C. Datorită unei combinații unice de enzime, Persil Expert Gel are o putere mai mare de curățare și acționează imediat asupra petelor dificile. Concentratia mare de agenți activi îți permite să speli mai multe haine, cu mai puțin detergent și nu mai e nevoie de cicluri lungi de spălare ca să te bucuri de o curățenie perfectă.

 

Spre deosebire de detergentul pudră, Persil Expert Gel nu lasă urme pe haine, pentru că se dizolvă complet în apă, este mai ușor de depozitat și de utilizat. Supranumit și „detergentul viitorului”, detergentul lichid este un nou mod de a spăla mai ușor și mai bine, fiind adaptat nevoilor consumatorului modern. Noul Persil Expert Gel este disponibil pe piață în trei variante: Regular, Color şi Sensitiv, putând fi folosit atât pentru spălarea manuală, cât și pentru cea automată.

Persil Expert Gel, 20 spălări: 27,52 lei/buc.

Persil Expert Gel_Regular_20 spalari_Packshot

 

Persil Expert Gel te invită la concurs! Poți câștiga detergent Persil Expert Gel pentru un an!

Povestește-ne într-un comentariu la acest material (în josul paginii, cu postare pe facebook) de ce este detergentul lichid mai eficient decât detergentul pudră, și cum crezi că te ajută să faci față provocărilor vieții moderne?

5 dintre cele mai complete și interesante comentarii vor fi premiate cu Persil Expert Gel pentru 1 an! (1 premiu = 5 sticle de Persil Expert Gel, 20 de spălări). Concursul se desfășoară în perioada 22 noiembrie – 6 decembrie. Multă baftă!


URMĂREŞTE CEL MAI NOU VIDEO
Recomandari
Redactia.ro
RTV
Proiecte speciale
Unica.ro
Trending news
Mai multe din Club Baby