Personalitatea copilului tau in functie de zodie

Berbecul este impulsiv si incapatanat. Gemenii sunt comunicativi si curiosi.

Mai jos, ti-am pregatit o lista cu cele mai importante trasaturi de personalitate ale copilului tau, in functie de semnul zodiacal.

BERBEC – Copilul Berbec este direct, sincer, spontan, voluntar si curajos. Cu un asemenea copil  in preajma, te poti astepta la multa actiune in jurul tau.
Devenit legendar pentru onestitatea lui directa, va spune exact ce vede si ce gandeste. Inca de mic, copilul isi va manifesta conceptia de eu primul', care va sta la baza caracterului sau. In grupurile de prieteni tinde mereu sa preia puterea, sa fie un mic lider si sa le impuna celorlalti parerile sale.
Are o dificultate reala in a-si stapani emotiile, dar exista si o parte buna din acest aspect: nu tine in el furie sau dusmanie.

TAUR – Copiii nascuti sub acest semn pot fi foarte tacuti, incapatanati si posesivi. Se enerveaza greu, dar cand asta se intampla, nu le trece prea repede si poate implica o dezlantuire de furie.
Le place să fie mereu invingători, de aceea lupta pentru poziÅ£ia lor în colectivitate. Nu fug de responsabilitate ÅŸi ii antreneaza si pe ceilalti in jocul lor.
Copilul Taur face numai ce vrea si nu vei obtine niciun rezultat daca il obligi sa realizeze ceva impotriva vointei lui. Totusi, este iubitor si plin de afectiune fata de persoanele dragi.
 

GEMENI – Fara indoiala, copilul Gemeni este spiritual, ager, inteligent, sociabil si spontan, iar pe alta parte se arata visator si putin vorbaret. Are multa energie si este foarte curios, asa ca intotdeauna va trebui sa-i cauti o ocupatie noua.
Rabdarea nu este punctul forte, asa ca este greu pentru el sa stea cuminte o perioada mare de timp. Caracterul dual al zodiei sale îi imprima un temperament schimbator, dar acest lucru il determina sa caute mereu echilibrul in ceea ce face.

RAC – Copilul Rac este mai emotiv decat alti copii. Este un copil sensibil, visator, cald, iubitor si foarte emotiv. Are o mare nevoie de afectiune, intelegere si atentie continua. Nu o sa il vezi niciodata certandu-se cu vreun alt copil, pentru ca este o fire pasnica. Are un spirit de observatie foarte dezvoltat si tot ce vede i se va intipari in minte pentru totdeauna.

LEU – Doreste sa fie in permanenta in centrul atentiei! Copilul din zodia Leu este un lider inascut, iar popularitatea sa provine din stilul in care ii mobilizeaza pe cei din jurul sau. Loialitatea si generozitatea sunt doar cateva dintre caracteristicile copilului Leu, uraste minciuna, neputand ierta daca increderea ii este inselata.
Sensibil, mandru si uneori doar un pic vanitos, pare puternic ca leul pe dinafara dar pe dinauntru este mai degraba vulnerabil emotional. In familie tinde sa adopte rolul de stapan.

 

 

 

 

Citeste continuarea pe pagina urmatoare: 1 2


URMĂREŞTE CEL MAI NOU VIDEO
Recomandari
Redactia.ro
RTV
Proiecte speciale
Unica.ro
Trending news
Mai multe din Horoscop