Peste stricat si mamaliga cu viermi, intr-un spital din Romania

Copiii internati la Spitalul de Boli Infectioase din Constanta au primit peste care mirosea si mamaliga infestata cu viermi la masa, potrivit tvr.ro.

Mamele internate alaturi de copiii lor la Spitalul de Boli Infectioase din Constanta povestesc ca au primit de la personalul spitalului care imparte mancarea, portii de mamaliga cu viermi si peste care mirosea ingrozitor.

Una dintre mamici a apucat chiar sa ii dea copilului sau din mancare, inainte de a observa neregulile:

„Pestele mirosea ingrozitor. Ne-am uitat mai atent si la mamaliga, si era plina de viermisori.”

Una dintre mame a surprins imaginile cu mancarea necorespunzatoare, a anuntat pesonalul spitalului si a facut o sesizare la Directia de Sanatate Publica.

In replica, responsabilii din partea spitalului sustin ca mancarea nu este pregatita in spital, ci este livrata de o firma de catering cu care spitalul are contract.

In urma acestui incident a fost demarata o ancheta interna, iar Directia de Sanatate va efectua un control.

Managerul firmei de catering: „se poate intampla”

Potrivit surselor, firma de catering va efectua la randul sau o verificare:

„Peştele a fost achiziţionat sub formă congelată. Se poate întâmpla. Atâtea produse câte există pe piaţă … Am anunţat ANSVSA, am trimis solicitarea de a efectua verificările de rigoare'

Firma de catering nu este la prima abatere de acest gen. Patronii au mai fost amendati in urma cu cateva luni de catre OPC, cu suma de 15 000 lei, dupa ce inspectorii au gasit sute de kilograme de alimente expirate.
Spitalul mentine contractul cu respectiva firma de catering.

 


URMĂREŞTE CEL MAI NOU VIDEO
Recomandari
Redactia.ro
RTV
Proiecte speciale
Unica.ro
Trending news
Mai multe din Copilul tau