Petrecere în bucătărie!

Din 1946, când Earl Tupper a prezentat Bolul Wonderlier, cu adevărat revoluționar, produsele Tupperware® au ajuns în bucătăriile din întreaga lume.

Produsele sunt destinate păstrarii, preparării, congelării, transportului și servirii preparatelor, garantând prospețimea alimentelor, unul dintre cele mai importante obiective ale Tupperware®. De-a lungul timpului, compania a creat produse inteligente care simplifică viața, oferindu-i consumatorului posibilitatea să economisească timp și bani.

 

Produsele Tupperware® sunt prietenoase cu mediul, sunt menite să diminueze cantitateafotografie produse de deșeuri și sunt concepute să reziste o viață și chiar mai mult, cunoscut fiind faptul că se moștenesc din generație în generație. Dincolo de ingeniozitatea produselor, de știința și tehnica ce se află în spatele acestora, Tupperware® înseamnă oameni și acest lucru nu s-a schimbat nici în această eră modernă, în care tehnologia și mediul virtual par să ne ocupe tot timpul.

 

Originalitatea și creativitatea Tupperware® se regăsesc, de altfel, în chiar conceputl de vânzări propriu brandului –  vânzare prin party. Un party Tupperware® reprezintă o șansă de a te întâlni cu familia, prietenii, vecinii, colegii si de a petrece momente de calitate alături de ei, descoperind un mod distractiv de a găti împreună. Iar brandul nu înseamnă doar o calitate ridicată a produselor, ci oferă și reale oportunități profesionale femeilor, indiferent de vârstă, de pregătiea profesională sau de zona în care locuiesc.


URMĂREŞTE CEL MAI NOU VIDEO
Recomandari
Redactia.ro
RTV
Proiecte speciale
Unica.ro
Trending news
Mai multe din Stiri