Petrecerea Verii la Disney Junior!

Petrecerea Verii începe zilnic de la 8:00 numai la Disney Junior! Începe ziua cu voie bună alături de personajele preferate de la Disney Junior! Personajele preferate ale copilului tău, Doctorița Plușica, Mickey Mouse, Jake, Callie, Sofia, Henry Dragomonstru, Calimero și Julius Junior te așteaptă cu noi aventuri și activități distractive. Urmareste Disney Junior în fiecare zi de la ora 8:00!

Doctorita Plușica

Oferind lectii despre igiena, sanatate si compasiune, serialul „Doctorita Plusica” de la Disney Junior o prezinta pe micuta Dottie, in varsta de 6 ani, care isi trateaza' jucariile de plus din camera sa. Impreuna cu prietenii sai, Stuffy, Lambie, Hallie si Chilly, Dottie isi bandajeaza jucariile si ii ajuta sa scape de dureri, in timp ce imparte sfaturi utile micilor telespectatori despre ingrijirea celor din jur.
Astfel, prescolarii sunt încurajaţi să depăşească teama de a merge la doctor. Fiind urmarit de copii impreuna cu parintii lor, serialul a creat premisele unui dialog in familie pe tema importantei unei vieti sanatoase si a compasiunii. Animatia ii ajuta pe copii sa scape de frica de doctor pe care atat de multi dintre ei o au.
Serialul „Doctorita Plusica' demonstreaza filosofia Disney Junior de a folosi povestile pentru a construi legaturi emotionale cu audienta si de a-i incuraja pe copii sa descopere noi obiceiuri de joaca orientate spre educatie si ingrijire.
disney3Clubul lui Mickey Mouse

Serialul vibrant Clubul lui Mickey Mouse' invita o noua generatie de prescolari sa intre in lumea minunata a lui Mickey. Rostind fraza magica „Meeska, Mooska, Mickey Mouse!', o structura magica sub forma de Mickey Mouse apare, servind ca loc de intalnire pentru micii telespectatori alaturi de prietenii lor: Mickey, Minnie, Pluto, Goofy, Daisy si Donald. Din Club, Mickey porneste povestile pline de muzica si jocuri care stimuleaza invatarea prin mici probe. Datorita unei experiente jucause, dinamice care ii transporta pe cei mici in diferite locatii, prescolarii isi dezvolta aptitudini in materii precum matematica, rezolvarea de puzzle-uri, numere si forme.

 

Sofia Întâi disney1

Prin intermediul serialului de desene animate 'Sofia Întâi', Disney demonstrează că o prințesă este definită cu adevărat nu de aspectul exterior, ci mai degrabă de valorile interioare, de modul în care relaționează cu oamenii. Prințesa Sofia le transmite micuților telespectatori, în stilul său plin de sensibilitate, că și ei pot avea un comportament 'regal', fiind suficient sa dea dovadă de amabilitate și respect față de cei din jur și să îi întâmpine cu inima deschisă.

În Vestul Sălbatic cu Șerif Callie

În Vestul Sălbatic cu Șerif Callie este un serial vibrant și distractiv care face apel la folclorul vechiului Vest pentru a le transmite copiilor cu vârste cuprinse între 2 și 7 ani unnamedcaracteristici sociale și lecții referitoare la cum să fii un bun prieten și vecin. Protagonista serialului animat este Callie, o pisicuță-șerif Calico ce se ocupă cu menținerea păcii în orașul ei aflat la frontieră, Nice and Friendly Corners,folosindu-se de lasoul ei magic și de abilitățile de cowboy. Ea este însoțită de Peck, loialul ei asistent, și de Toby, camaradul lor adorabil.

Concurs:

În perioada 21 iulie – 3 august, trimite-ne o poza inspirată din serialele Disney Junior cu activitățile de vară pe care le poți face împreuna cu copilul tău și ai șansa de a câștiga super premii Disney Junior.  Înscrie-te și tu aici în concurs!

Premiile constau în 10 goody bag-uri, fiecare conţinând un placemat Serif Callie, un puzzle Sofia şi o cană Mickey.


 

 


URMĂREŞTE CEL MAI NOU VIDEO
Recomandari
Redactia.ro
RTV
Proiecte speciale
Unica.ro
Trending news
Mai multe din Timp liber