Povestea bebelusului de 450g care a sfidat toate sansele

Copiii sunt un miracol. Sa tii pentru prima data in brate un bebelus abia venit pe lume este unul dintre cele mai frumoase si mai magine experiente.

Bucuria de a tine in brate o viata atat de pretioasa va fi o amintire care se nu se va uita niciodata. Cand am vazut imaginile cu Lenny Harrison, am stiut ca el a fost miracolul – miracolelor.

Lenny s-a nascut prematur, cu 4 luni inainte de termen. La nastere cantarea doar 450g si era atat de mic, incat incapea intr-o palma. In timp ce parintilor sai, Shelly si Dean, le-afi fi placut sa il tina in brate, imediat dupa nastere Lenny a fost dus de urgenta la sectia de terapie intensiva.

Povestea micutului Lenny si a parintilor sai iubitor a inceput ca o poveste trista insa puterea de care a dat dovada a sadit o raza de speranta in inimile tuturor.

Iata povestea celor 100 de zile pe care Lenny le-a petrecut in maternitate, povestea care arata ca miracolele exista.

Shelly era insarcinata in 24 de saptamani atunci cand a fost dusa de urgenta la spital deoarece avea dureri severe de spate.

Imediat medicii au descoperit ca avea dilatatie maxima si ca avea sa nasca, prematur, cu 4 luni mai devreme. Shelly, a declarat pentru Daily Mail ca era complet socata.

Bebelusul trebuia sa vina abia peste 16 saptamani, insa li s-a spus ca bebelusul va veni in acel moment indiferent daca sunt pregatiti sau nu.

Lenny cantarea doar 450g cand a venit pe lume intr-un spital din Anglia. A fost dus imediat la sectia de terapie intensiva, unde, la doar cateva ore dupa nastere, a suferit un atac de cord. Din fericire si-a revenit . Shelly povesteste ca tot ce isi dorea era sa il tina in brate, insa era departe de acel moment.

Dean a declarat pentru Daily Mail ca stie ca suna ingrozitor insa, dupa ce Lenny s-a nascut, el si Shelly erau atat de speriati incat, in prima faza, nici nu se puteau uita la el. Cand insa s-a uitat, a putut vedea ca era extrem de mic, pielea era transparenta si era acoperit de un perisor fin, alb.

 


Inconjurat de fire si tuburi, Lenny s-a luptat sa supravietuiasca, desi parintilor sai li s-a spus sa se pregateasca pentru ce este mai rau.

Au decis sa documenteze viata fiului lor, fotografiindu-l in fiecare zi. Dean a creat un jurnal in care se vedea ca situatia luiLenny se imbunatatea in fiecare zi si care i-a ajutat pe el si pe Shelly sa ramana optimisti in acele circumstante.

Incet dar sigur, Lenny a inceput sa creasca si sa devina din ce in ce mai puternic. Medicii au lucrat cu daruire cu Lenny care a suportat numeroase interventii, printre care noua transfuzii de sange si o operatie la ochi.

Atunci cand a implinit 6 saptamani, medicii au spus ca este suficient de stabil incat sa poate fi tinut in brate de catre parintii sai. Shelly povesteste ca este momentul pe care nu il va uita niciodata. Isi aminteste ca plangea si se gandea ca nu vrea sa ii mai dea drumul niciodata. Dupa tot acel timp in care au stat despartiti a fost coplesitor momentul in care a putut in sfarsit sa il tina in brate.

La 100 de zile de la nastere, a aparut si miracolul. Medicii i-au anuntat pe Dean si Shelly ca a venit momentul in care il pot lua pe Lenny acasa.

Dean a declarat ca momentul in care l-au luat acasa a fost un pas incredibil pe care nu credeau ca o sa il faca vreodata si a tinut sa le multumeasca medicilor si asistentelor care au facut tot ce le-a stat in putinta ca Lenny sa supravietuiasca.

La un an de la nastere, Lenny este un baietel extrem de fericit, ceea ce este fantastic avand in vedere prin tot ce a trecut. Lenny este dovada ca miracolele vin in „pachete mici”.

Sursa: littlethings.com

Text: Simona David


URMĂREŞTE CEL MAI NOU VIDEO
Recomandari
Redactia.ro
RTV
Proiecte speciale
Unica.ro
Trending news
Mai multe din Bebelusul