Povestea emoționantă a unei mame: Cum am renunțat la fantoma bebelușului meu

Nu toate femeile au norocul să poate deveni mame atunci când își doresc. Unele dintre noi fac eforturi supraomenești pentru a avea un copil.

Povestea unei femei, care după ani întregi de încercări eșuate, a ajuns la vârsta de 40 de ani fără a avea un copil, este una extrem de emoționată. Ea nu a renunțat și a continuat să facă tot soiul de tratamente hormonale până când, într-o bună zi, a venit și vestea cea mare. Era în sfârșit însărcinată. În perioada sarcinii, chiar dacă nu a fost una deloc una ușoară pentru ea, a plutit de fericire. Iar când a dat naștere unei fetițe perfect sănătoase a simțit că este cea mai fericită zi din viața ei.

După doi ani, timp în care s-a simțit cu adevărat binecuvântată, mămica a decis că vrea să facă din nou tot posibilul pentru a-i oferi fetiței ei un frățior sau o surioară.

Din fericire a reușit și de data asta să rămână însărcinată, deși șansele erau destul de reduse. Inițial, simptomele au fost aproape identice cu cele de la prima sarcină. Aceleași grețuri oribile, aceiași sâni umflați, aceeași stare de somnolență incontrolabilă. Totuși, la un moment dat a simțit că ceva nu este în regulă, însă nu putea să-și dea seama ce.

Soțul ei era în al nouălea cer și nu mai știa ce să facă pentru a o proteja. Însă, într-o noapte, s-a întâmplat tragedia. Dintr-o dată s-a trezit într-o baltă de sânge.

' Este sânge închis la culoare sau roșu aprins?', a întrebat medicul pe care l-a sunat în toiul nopții.

Era roșu aprins și medicul i-a spus să meargă de urgență la spital.

Ajunsă acolo, medicul i-a dat vestea teribilă. Pierduse copilul, era o sarcină extrauterină.

Însă asta nu era tot, medicul i-a explicat că, deși pierduse sarcina, încă mai rămăseseră celule ale fătului care se dezvoltau în continuare.

'Este neapărat nevoie să vă programăm pentru o intervenție. Celulele rămase trebuie să fie oprite din evoluție, altfel viața vă va fi pusă în pericol', i-a spus medicul.

Citește și: Sarcina extrauterina – 6 simptome alarmante pe care nu trebuie sa le ignori

În acel moment s-a întâmplat ceva de-a dreptul incredibil.

'Nu știu dacă era din cauza epuizării, din cauza lispei de somn, dacă din cauza hormonilor sau din alte cauze, dar la un moment dat am auzit o șoaptă care-mi spunea – Mami, te iubesc!- . În acel moment am știut pur și simplu că acea voce era a băiețelului meu.  – Și mama te iubește- i-am răspuns la rândul meu, în gând. Și am izbucnit în plâns', a povestit mămica.

Citește și: Medicii i-au sfătuit pe părinți să-și lase bebelușul să se stingă în pace, însă un miracol s-a întâmplat

Ea spune că nu a vrut să-i povestească soțului despre această întâmplare pentru că deja suferea și el prea mult. Dar în zilele care au urmat și până în cea în care a fost programată pentru intervenție și-a auzit copilul încontinuu și vorbea cu el în gând.

'Eram convinsă că vorbesc cu fantoma bebelușului meu nenăscut', a povestit mămica, recunoscând că nici ea nu-și explică aceste trăiri atât de intense.

Într-un final a venit ziua în care era programată la spital. A plecat de acasă uitându-se la fetița ei de doi ani și simțind cum o cuprinde o tristețe insuportabilă.

Citește și: Miracol în România. Dragostea pentru copil poate învinge și cea mai teribilă boală

Ajunsă la spital, o asistentă a preluat-o și chiar dacă femeia era tare blândă și drăguță a simțit-o ca pe o străină care îi răpea și ultima urmă de viață din trup.

Înainte ca asistenta să-i facă injecția i-a transmis un ultim mesaj bebelușului ei- 'Mami te iubește!'

Apoi, după ce s-a mai liniștit, a plecat la mașină și înapoi spre casă. Ajunsă acasă, parcă i s-a luat un văl de pe ochi și, parcă pentru prima dată după mai multe săptămâni, își vedea din nou fetița.  Micuța a alergat spre ea cu brațele deschise.

'A venit la mine într-o răsuflare, de parcă mi-ar fi simțit zbuciumul și m-a luat în brațe. În mometul în care și-a pus capul pe umărul meu am izbucnit în plâns. S-a uitat la mine și i-am spus că sunt ok, doar că sunt tristă'.

La scurt timp, femeia a primit un telefon de la spital. Rezultatul analizelor făcute după injecție arătau că nu mai exista nicio celulă vie, fuseseră toate distruse.

'Nici nu era nevoie să-mi confirme asta. Eu deja simțeam', a povestit mămica.

Sursa:purpleclover.com
Foto:


URMĂREŞTE CEL MAI NOU VIDEO
Recomandari
Redactia.ro
RTV
Proiecte speciale
Unica.ro
Trending news
Mai multe din Copilul tau