Povestea incredibilă a unei mame. Obligată să nască de una singură

Amber Pangborn, o femeie de 35 de ani din Oroville, California, a fost protagonista unei întâmplări de-a dreptul fascinante. Ea a intrat în travaliu, după ce s-a rătăcit prin pădure, a născut singură și a fost găsită abia după trei zile.

Amber, însărcinată în nouă luni, fusese să-și viziteze o prietenă și mergea înapoi la casa părinților ei, unde o așteptatu celelalte două fiice ale sale. Din nefericire, a greșit drumul și, la un moment dat, mașina pe care o conducea a rămas fără benzină. Și cum se adâncise destul de mult în pădure, nu mai avea nici semnal la telefon.

Așa s-a făcut că Amber a fost nevoită să rămână peste noapte în pădure, unde i s-a declanșat travaliul și a născut de una singură. Și ca și cum asta nu ar fi fost de ajuns, zona era împânzită de albine și țânțari. Sentimentele și emoțiile care au încercat-o în acele momente, în care încerca să-și apere copilul, sunt greu de explicat în cuvinte.

'Am crezut că vom muri. Nu aveam benzină, nu aveam telefon, nu aveam absolut nimic', a povestit proaspăta mămică.

Părinții femeii au declarat că au intrat în panică în momentul în care fiica lor nu s-a mai întors acasă și au alertat pe toată lumea. Nimeni nu știa însă nimic despre ea.

Amber a avut momente în care nu credea că vor supraviețui. Insectele erau foarte atrase de placentă și ea abia reușea să le țină departe de copil. A stat trei zile în pădure, timp în care a băut doar apă și a mâncat câteva mere pe care le avea în mașină. La un moment dat, și-a dat seama că are o brichetă și spray fixativ pentru păr și a încercat să aprindă un foc în speranța că îl va vedea cineva și va veni după el.

Focul pe care ea l-a aprins a iscat un mic incendiu și, astfel, poliția forestieră a ajuns în locul unde Amber și fiica ei erau.

'Când i-am văzut pe acei oameni, am început să plâng. Nu-mi venea să cred că vom scăpa de acolo și nu vom muri. Eram foarte fericită', a mai povestit femeia.

Într-un final, după ce trecuseră printr-un coșmar, Amber și fetița ei, care a primit numele de Marisa, au ajuns la spital. Medicii au constatat că bebelușul, în ciuda celor întâmplate, era într-o stare bună. Au decis totuși să le mai țină pe cele două sub observație câteva zile.

Sursa: latimes.com


URMĂREŞTE CEL MAI NOU VIDEO
Recomandari
Redactia.ro
RTV
Proiecte speciale
Unica.ro
Trending news
Mai multe din Nastere