Povestea mamei adolescente care a luat Bac-ul cu 9,96

Tanara mamica Maria Elisa Palimaru a nascut in decembrie anul trecut o fetita, chiar in timpul vacantei insa asta nu a impedicat-o sa mearga mai departe cu studiile.

Maria a ales sa nu beneficieze de niciunul din beneficiile oferite de stat si a continuat sa mearga la scoala, facand naveta.

Astfel ca, prin persevertenta de acare a dat dovada, Maria a reusit sa obtine note foarte mari la examenul de bacalaureat pe care l-a sustinut anul acesta.

Maria a terminat cursurile liceului Mihail Kogalniceanu din Vaslui cu media 9.96 la bacalaureat. E a obtinut 9,9 la Limba roaman, 10 la istorie si 10 la geografie.

Fosta profesoara de istorie a Mariei a tinut sa ii transmita un mesaj prin intermediul contului sau de Facebook.  Alexa Carmen Catalina a felicitat-o pe Maria pentru tot efortul depus si pentru faptul ca a ales sa nu renunte si sa se ocupe de scoala desi facea naveta, trebuia sa isi ingrijeasca copilul si sa se confrunte cu destul de multe probelme pentru o adolescenta.

La mesajul postat de fosta sa profesoara, Maria a avut un raspuns frumos si plin de emotie: „Poate ca nu am mutat muntele. Poate doar l-am urcat si acum am ajuns in vârf. Dar mai am de coborât pana voi ajunge la drum lin. Va mulțumesc extraordinar de mult pentru toate cuvintele, in special pentru sentimentele transmise si, va asigur, ca nu va apreciază nimeni mai mult ca mine in acest moment.”

Sursa: Digi24; Facebook
Foto: Facebook


URMĂREŞTE CEL MAI NOU VIDEO
Recomandari
Redactia.ro
RTV
Proiecte speciale
Unica.ro
Trending news
Mai multe din Familie