Primul an cu Tudor (luna a noua)

Luna aceasta a fost pentru Tudor si parintii lui una plina de evenimente…

Venirea verii a adus schimbari in programul familiei – Ana, Cata si Tudor petrec mai mult timp in deplasari, fie in parc, fie prin vizite la prieteni care au curte.

Cel mai monden eveniment al lunii a fost chiar botezul. Spre surprinderea multora, micutul crestin nu a plans nicio secunda si nu s-a lasat coplesit de multimea de invitati, de zgmot si caldura sufocanta.

A raspuns interesului general cu zambete si chiote si a participat activ la eveniment.

Ma cheama Tudor Alexandru
Distractiv pentru toti cei prezenti la botez a fost momentul in care, atunci cand a fost bagat in cristelnita, si-a intins tare piciorusele, iar apoi s-a apucat de marginea cazanului.

Imbracatul a fost cu peripetii – ignorand importanta momentului, Tudor se intorcea pe burtica inainte ca cineva sa apuce sa-l imbrace, iar nasii si tatal au depus eforturi sa-l opreasca din incercarea de a merge de-a busilea pe masa.

Daca baita sfanta i-a placut, momentul traditionalei bai de a doua zi s-a lasat cu plans.

Obisnuit cu baia mare, micutul crestin a protestat galagios, intrigat ca trebuie sa se imbaieze iarasi in cadita pentru bebelusi…

Pampers Active Baby? Eu sunt! – pare ca vrea sa demonstreze Tudor, care, cu exceptia momentelor in care e dragalit si tinut in brate, este foarte interesat sa exploreze lumea din jurul lui.

Daca merge taras, e ca un mic tanc, sau mai degraba ca o grebla, caci trage dupa el tot ce intalneste in cale. Rasuciri, rostogoliri, aplecari, inaintari…

Adevarul este ca, in momentul in care a facut primul „drum”, lucrurile n-au mai fost la fel. Pai cine mai are timp de dormit si mancat, cand sunt atat de multe lucruri noi de descoperit?

Citeste continuarea pe pagina urmatoare: 1 2 3


URMĂREŞTE CEL MAI NOU VIDEO
Recomandari
Redactia.ro
RTV
Proiecte speciale
Unica.ro
Trending news
Mai multe din Povestea lor