Probleme cu somnul

Baiatul meu in varsta de 2 ani si 4 luni are o problema cu somnul. Inca de mic doarmea putin, cu treziri dese, leganat. La 1 an si 4 luni nu am am rezistat sa fac turnul casei de 4 ori pe noapte la patutul lui si l-am culcat cu mine in pat dar somnul nu s-a imbunatatit. Pediatra spune ca fizic sau pisihc este perfect sanatos dar eu nu mai fac fata noptilor nedormite.

Nu doarme mai mult de 3 ore legat, se trezeste, se foieste, vrea sa se joace si tot asa. Poate imi dati un sfat. Am incercat sirouri calmante de copii fara efect, chiar si un tratament homeopat este fara rezultat. Oricat de mult l-as obosi, somnul este la fel. Uneori cred ca a venit de pe alta planeta. El este odihnit iar noi rupti de oboseala.

Intrebare pusa de: Sabina( 31 ani), , Bucuresti

Expertul nostru va raspunde:

Incercati sa il tineti ziua fara sa doarma, chiar daca este obosit, iar noaptea in nici un caz nu il luati in brate la imediat ce plange. Incercati sa „rezistati” inainte de a-l aduce cu dumneavoastra in pat. Initial va plange mai mult, sa spunem 20 min, apoi, in urmatoarea seara 15, samd.


URMĂREŞTE CEL MAI NOU VIDEO
Recomandari
Redactia.ro
RTV
Proiecte speciale
Unica.ro
Trending news
Mai multe din Sfatul expertului