Protejeaza-ti familia cu sapunurile antibacteriene Touch

Pentru a-ti proteja familia, iti propunem noul Sapun Antibacterian Touch! Distruge 99 % din bacterii, iar tu poti fi sigura ca mainile tale si ale membrilor familiei tale vor fi catifelate, hidratate si protejate. Sapunul Lichid Touch este destinat ingrijirii zilnice si este imbogatit cu agent antibacterian.

Protejeaza-ti familia cu sapunurile antibacteriene TouchDatorita continutului de vitamina E, Touch asigura o perfecta hidratare a pielii. Sapunul lichid nu contine coloranti, iar PH-ul de 5.5 este ideal pentru o piele sanatoasa. Mai mult, datorita formulei de curatare extrem de blande, fara alcalini, acesta protejeaza mainile chiar in timpul spalarii.

Sapunul lichid antibacterian Touch este disponibil in sticle de 500 ml, in variantele Classic, Splash, Exotique si Violet.

Touch Classic, bogat in minerale din Marea Moarta, asigura pielii hidratarea si protectia necesara pe durata intregii zile, ajutand in acelasi timp la detoxifierea pielii.

Touch Splash contine extract de Aloe Vera, planta cunoscuta pentru proprietatile sale de regenerare, hidratare si combatere a infectiilor pielii.

Touch Exotique, cu extract de fructe tropicale, catifeleaza si racoreste pielea, dar le confera si o aroma delicioasa de fructe exotice.

Touch Violet, cu extract de flori de primavara, improspateaza, hidrateaza si protejeaza pielea delicata a mainilor in orice moment al zilei.

In perioada 15-21 septembrie, veti putea gasi in magazinele Carrefour sapun antibacterian Touch insotit de un cadou la fel de eficient: un gel antibacterian Touch, numai bun de luat in poseta.

Sapunul lichid antibaterian Touch este disponibil in supermarketurile si hipermarketurile din tara la pretul recomandat de 12.05 RON.
 


URMĂREŞTE CEL MAI NOU VIDEO
Recomandari
Redactia.ro
RTV
Proiecte speciale
Unica.ro
Trending news
Mai multe din Noutati