Pur și simplu adorabil! Fetița lui David Beckham îi citește tatălui ei o poveste de culcare | VIDEO

Imaginile în care micuța Harper, fetița lui David Beckham și a Victoriei Beckham, îi citește tatălui ei, unul dintre cei mai mari fotbaliști din lume, o poveste de culcare, sunt atât de minunate încât cu greu pot fi exprimate în cuvinte.

Miucța Harper are cinci ani, dar pare să știe că citească foarte bine pentru vârsta ei. Chiar dacă mai face scurte pauze, felul cum îii citește ea tatălui ei povetea de dinainte de culcare este pur și simplu adorabil.

Fotbalistul a fost atât de mândru de fetița lui încât a filmat-o  și a postat imaginile de Instagram. Clipul a fost vizionat în două zile de aproape două milioane de oameni care au fost impresionați de cât de drăgălașă este fetița marelui fotbalist.

 

Bedtime reading ❤💜❤ sweet dreams 😍

A video posted by David Beckham (@davidbeckham) on

David şi Victoria Beckham sunt căsătoriţi de 18 ani. Cei doi, care formează unul dintre cele mai mediatizate cupluri din lume, au împreună patru copii, Brooklyn, Romeo, Cruz şi Harper. Cea mai mare pasiune a lor este, așa cum era de așteptat fotbalul. Brooklyn, fiul cel mare al soţilor Beckham, a şi jucat într-un meci caritabil alături de tatăl său.

Citește și: David Beckham isi apara fiica de criticile legate de folosirea suzetei

Uite ce tătic grijuliu e David Beckham

Răsfăţata familiei este, însă, Harper, fiica cea mică a celor doi.

„Nu am nicio putere în faţa fetiţei mele. Îmi iubesc toţi copiii în mod egal, dar cu siguranţă sunt mai strict cu băieţii decât sunt cu Harper. Ceea ce-mi creează probleme cu soţia,' spune David Beckham.


URMĂREŞTE CEL MAI NOU VIDEO
Recomandari
Redactia.ro
RTV
Proiecte speciale
Unica.ro
Trending news
Mai multe din Vedete si copii